Isak pokazao svoju emotivnu stranu: Zapevao baladu i razneo studio (VIDEO)

isak pevanje u

Roker u duši, kako mnogi nazivaju Isaka Šabanovića, ostavio je neverovatan pečat u „Zvezdama Granda“ i svojim glasom i energijom osvojio srca šriom regiona.

O njegovim nastupima i dalje se govori, a sada je rešio da iznenadi publiku i pokazao svoju emotivnu stranu.

sabanovic 1

Šabanović je ovoga u drugi plan stavio svoju rokersku dušu i otpevao čuveni hit Tome Zdravkovića „Svirajte mi tiho, tiše“. Talentovani pevač svojim izvođenjem nikoga nije ostavio ravnodušnim, a publika ga je nagradila gromoglasnim aplauzom.

U videu ispod poslušajte kako Isak izvodi numeru Tome Zdravkovića:

Podsetimo, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ nedavno je pokrenuo novi biznis pod nazivom „Fićolino“ i počeo da rentira oldtajmere, a ekipa Grandove redakcije imala je ekskluzivnu priliku da se provoza sa Isakom i sazna sve informacije iz prve ruke.

Udružio sam se sa prijateljima i pokrenuli smo biznis. Na početku nisam uopšte razmišljao o biznisu, kupio sam „fiću“ zato što je volim. Bio je to moj životni san, da imam baš taj auto. Ljubav je nastala još od malih nogu. Prvo sam kupio auto da se meračim sa njim, a onda su došle još dve. Prvi auto sam kupio u Priboju. Imamo dva zastavina modela, a žuta najnovija je kabriolet. Ona je Fijatov model i kupljena je u Milanu – objasnio je roker za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović