Iako je briljirao u šouu veterana, Ljubiša priznaje: “Žao mi je što nisam bio uporniji u ZVEZDAMA GRANDA“ (VIDEO)

Ljubiša Ilijev “kupio’ je publiku u studiju i kraj malih ekrana u subotu kada je na Grandovoj sceni maestralno i sa puno duše izveo hit Šabana Šaulića “Žal“.

Ovaj železničar po struci u šou veterana došao je na nagovor sestre, iako su ga mnogi pre nje ubeđivali da je vreme da pokaže svoj vanserijski talenat, a prvu priliku imao je pre više od 17 godina u jednom drugom takmičenju.

lji1

Ja sam bio na audiciji za “Zvezde Granda“ čini mi se neke 2005. godine u Nišu i nisam prošao, a nakon toga se nisam prijavljivao– rekao je Ilijev.

Iako ga to nije obeshrabrilo Ljubiša priznaje da mu je falilo upornosti i entuzijazma, zbog kojih bi danas pričao neku drugačiju priču.

-Trebalo je da se priavljujem još, ponovo, možda samo taj prvi put nije bilo dobro. Možda bi ranije počeo da se bavim muzikom, ozbiljnije..Sad sam iskusniji i nadam se da će ova emisija da promeni dosta toga. Ako ništa, da me vide rođaci, prijatelji, kolege– iskren je Ljubiša.

LJUBISA ILIJEV 49 GOD. DIMITROVGRAD 8

S obzirom da se nakon prvog predstavljanja direktno plasirao u naredni krug, takmičar je pred našim kamerama ispričao šta očekuje u budućnosti od svog učešća.

Još dobrih druženja, jer je i sad bilo sjajno, osećam se kao da se znam sa kolegama iz takmičenja 100 godina, pružali smo podršku jedni drugima zaista. Očekujem više tezgi i novca, normalno, iako od muzike samo dopunjujem budžet ali ne zarađujem potpuno. Ja muziku radim iz zadovoljstva i ljubavi– rekao je takmičar.

Ceo intervju sa Ljubišom pogledjate u videu ispod:

Foto: L. Cvetković / E. Srdić,
Autor: T. Bogavac/ A. Milinković