EKSKLUZIVNO: Haris otkrio delić teksta dueta sa Radom!

Haris Berković kao pobednik pretprošle sezone takmičenja Zvezde Granda, sa oduševljenjem je prihvatio ponudu produkcije da se nađe u ulozi člana žirija u našem show programu. Poslednjih nekoliko meseci on i Rada Manojlović su u žiži javnosti zbog njihovog emotivnog odnosa, ali sada su svoju poslovnu saradnju želeli da prošire, te su pored hit duetske pesme ‘Biseri i svila’, odlučili da snime još jedan duet, za koji Haris kaže da će nadmašiti prethodni! Popričali smo sa ovim mladim momkom o našim klincima, o ovoj novoj pesmi, ali i o njegovom i Radinom odnosu.

– Pesma je završena, ali još uvek ne možemo da se odlučimo za naziv, ali kako smo se dogovorili najverovatnije će biti ‘Pusti noći neka bole’! U sličnom je ritmu kao i ‘Biseri i svila’, samo što je modernija, i siguran sam da će se publici svideti. Opet smo se odlučili za fenomenalnog Raleta, jer je prethodna pesma bila pravi BUM! Spot smo snimali jednoj kafanici u Beogradu, i ostalo nam je još nekoliko scena i onda se nadam da ćemo je uskoro promovisati. Režiju je radila produkcija CODE, i zaista smo prezadovolji, jer ovo što sam do sada video izgleda fenomenalno pogotovo Radini kadrovi! – kroz smeh govori Haris.

14606433_1110041762384403_4191363618217498398_n.jpg

Ovaj šarmantni Bosanac otkrio nam je da je veoma srećan što se nalazi u ulozi žirija, a pitali smo ga i da li mu je bilo teže kada se takmičio ili sada kada ocenjuje naše klince?

– Počastvovan sam što sam u žiriju, i osećam veliku privilegiju što sam baš ja dobio poziv produkcije, osećam i čast i odgovornost što sedim ovde! Želim da klincima pružim najveću moguću podršku, jer sam ipak ja do pre dve godine takmičio na ovoj sceni, i odlično znam kako je to izaći i pevati pred ovakvim žirijem kao što emisije Grand Produkcije imaju. Kada komentarišem njihove nastupe, težim tome da ih morališem, da ne odustanu i da se trude da budu još bolji, jer su veoma mladi, i imaju puno vremena da rade i da se usavršavaju! Ne mogu da odlučim da li mi je bilo teže kada sam takmičio ili sada kada ocenjujem, moram da kažem da mi je nekako podjednako. Imao sam tremu tada, a pravo da ti kažem imam je i sada! (smeh)

_MG_0925.JPG

– Drago mi je što smo Rada i ja u žiriju, jer nekako provodimo više vremena zajedno, i evo sada spremamo ovaj duet, tako da je među nama sve u redu! Zato i želim ekskluzivno za sajt Neki Novi Klinci da otkrijem delić teksta naše nove pesme, a on zvuči ovako:

Pusti noći neka bole,

neka bole me,

da je tuga čaša,

da je bacim da se razbije!.. Nadam se da sam vam bar malo zagolicao maštu i da priželjkujete premijeru što pre! – rekao je Haris Berković za naš sajt!

Mi jedva čekamo da čujemo ovaj duet, a do tada uživamo u pesmi ‘Biseri i svila’!





Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: N. Mitrović