Login/Registracija

Zvezdi Granda usputna KRITIKA Jelene Karleuše PROREKLA SUDBINU: “Danas to radim“

Sanju Vasiljević publika je upoznala u takmičenju “Zvezde Granda“ u kome je ostala upamćena kao jedan od najboljih vokala koji se tu pojavio.

Baš zbog vanserijskog talenta ali i marljivosti i vežbanja na svakoj pesmi koju će predstaviti na velikoj sceni, Sanja je jedna od retkih u ovom takmičenju ikada koja nikada nije otišla u baraž već direktno prolazila dalje iz kruga u krug.

Uprkos tome, tadašnja članica žirija u ovom takmičenju Jelena Karleuša, uputila je Sanji niz kritika poput onih da će ona “samo pevati u lokalnim klubovima, a iako bi mnoge ovakav komentar povredio, Sanji je samo doneo sreću.

– Nije me to povredilo. Ona je imala taj proročki momenat kada je rekla: “Ti si nekako baš za Fridu“ aludirajući na eminentni lokal u centru Beograda. Evo par godina kasnije ja radim gotovo svake nedelje u toj Fridi u Beton hali. Moj bend i ja tamo pravimo baš dobru žurku sa pop-rok repertoarom. Ništa to nije bilo pežorativno ili uvredljivo a eto imala je taj proročki momenat. Ona je samo pričala o toj komercijalizaciji mog lika i dela. Dala mi je vetar u leđa zapravo i tada sam shvatila šta želim a šta ne- ispričala je Sanja.

Iako je iz takmičenja ponela samo najlepše uspomene, da može da vrati vreme promenila bi neke stvari kojih tada nije bila svesna, a ne tiču se njenog predstavljanja ili repertoara.

– Samo ne bih bila u takvom grču, ne bih mnogo razmišljala već bih se prepustila. Više bih se zezala i uživala u celom tom “procesu“- objašnjava pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac