Login/Registracija

ZVEZDE pale u senku zbog TEŠKIH REČI i OPTUŽBI: Pogledajte celu svađu Milija i Đorđa (VIDEO)

Iza nas je uzbudljiv muzički vikend koji su obeležile „Zvezde Granda“, ali i „Evrovizija“ i odličan plasman Srbije na 66. po redu festivalu.

Ali dok je Srbija slavila ulazak u top 5, u „Zvezdama Granda“ bilo je burno! 

2b5534ac839cb372c2db502e2fdc0cd95e8448bd

Iako je u završnoj emisiji šestog kruga sve počelo idilično, sa iznenađenjima kandidata i pohvalama žirija, obrt se dogodio već nakon trećeg pevačkog para, kada su Aleksandar Milić i Đorđe David ušli u žestok sukob. Okidač je bio predlog koji je Mili izneo nakon fenomenalnog izvođenja Mustafe Mehića.

– Voleo bih da napravimo jedno takmičenje Bosanac i ja. Ja ću da dam sve od sebe da ti napravim pesmu kakvu mislim da ti zaslužuješ, a Bosanac da ti napravi pesmu kakvu on misli da ti treba da pevaš, a onda neka publika odluči šta je bolje. Ako Bosanac ne bude hteo, svakako od mene to imaš– predložio je Milić, a Đorđe se nadovezao i rekao da se jedino Mili u takmičenju bavi reklamom. 

5fd254ded4efed1c9a6c35fa5eddc8e3b4028219

– On je jedan beskrajno hrabar čovek, to morate da shvatite, on tako olako i hrabro lupi glupost, bez problema i nasmejan sedne, a publika mu aplaudira i on je fenomenalan- dodao je Đorđe, a Mili odgovorio:

– Bolje nego da govorim beskrompromisne laži koje ti non stop pričaš. I nemoj da me vređaš!

Ti si jedna neznalica koja je neuspešna u svemu osim što te Saša drži, a predstavljaš se za zemunskog rokera kojeg zovu šampon – poručio je Mili Davidu, ali se razmena teških reči nastavila.

87971f6a207a249253d53f608f3df3850cb35659– Mene zovu šampon jer imam šta da perem, ti nemaš, ljubavi- nadovezao se Đorđe, a zatim nastavio:

Ti čovek koji kada ustane i stane na ogledalo, skine se go i govori sebi da je divan. Ja nisam iskompleksiran, ti si bolestan. Moraš ozbiljno da porazgovaraš sa svojim ocem pošto je on psihijatar.

Ni Mili njemu nije ostao dužan, ali je sve vreme isticao da je šokiran, na šta mu je roker poručio da „jede go*na“.

Kako nisu mogli da smire strasti i zaustave teške reči, Saša Popović je morao da reaguje i zaustavi nikad veću svađu u „Zvezdama Granda“. A kako se završio ovaj sukob i u kakvom su raspoloženju nastavili snimanje, možete da pogledate u videu koji je pred vama.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić