Login/Registracija

Zvezde Granda SPREMITE SE! Braća Kazić najavila SPEKTAKL ZA KOLEGE iz takmičenja

Minula sezona takmičenja “Zvezde Granda“ koja je trajala skoro dve godine, osim vrhunskih pevača iznedrila je i brojna prijateljstva među učesnicima.

Neposredno pred veliko finale braća Kazić okupila su kolege iz takmičenja u Kovinu, u kom žive, i priredila žurku za pamćenje onima sa kojima su iza kulisa najgledanijeg šou programa delila strah, sreću, razočarenja i uspehe.

Zato su Dimitirije i Aleksandar odlučili da je vreme da ponovo okupe sve finaliste u jednom od najlepših prestoničkih restorana, a sve zahvaljujući jednoj šaljivoj objavi Dimitirija Kazića.

Naime, nakon završenog finala, čelnici Grand produkcije organizovali su žurku za svoje zaposlene u restoranu Topčiderac, kojoj su prisustvovali i ovogodišnji pobednik “Zvezda Granda“ ,Mahir Mulalić, prošlogodišnja pobednica Džejla Ramović i još par kandidata koji su došli u finale.

Tada su se braća zapitala zašto i oni nisu bili pozvani poput pojedinih kolega, a u objavi označili oficijalnu Instagram stranicu pomenutog restorana. Ono što nisu očekivali jeste da će im se upravo osoblje ovog restorana javiti i ponuditi ručak za njih i njima drage ljude, a ovoga puta im očigledno izlaze u susret i nude svoj prostor za planiranu žurku.

– Aleksandar i ja spremamo u septembru novu žurku u restoranu Topčiderac. Zvezde Granda spremite se!– napisao je Dimitirje na svom Istagram profilu i označio skoro sve kolege iz finala.

……

POGLEDAJTE I:

KAZIĆ I TEODORINA MAMA U AKCIJI: Ovaj ples morate da vidite (VIDEO)

Pet stvari koje niste znali o braći Kazić, a neke su POTPUNI HIT! (VIDEO)

 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac