Login/Registracija

ZVEZDE GRANDA napravile HAOS u ZENICI, svima pošle SUZE kada je na scenu izašao ON (VIDEO)

Pomama za „Zvezdama Granda“ ne jenjava ni nakon spektakularnog finala, a čini nam se da se mnogi gradovi utrkuju ko će bolje da dočeka svoje predstavnike iz ovog popularnog takmičenja.

Nakon niza koncerata koje su finalisti održali u svom rodnom mestu, na red je došla i Zenica, grad Hanada Džehverovića i Kenana Derviševića koji je spremno dočekao svoje sugrađane.


Ovacije, gromoglasni aplauzi, vriska i potpuni delirijum u publici nastao je onog trenutka kada su Hanad i Kenan izašli ispred svojih sugrađana i uzbuđeno poželeli dobrodošlicu svima koji su došli da im čestitaju i zajedno sa njima proslave ulazak u finale. 

– Hvala organizatorima na trudu koji su uložili. Bilo je zaista puno ljudi, a atmosfera je bila i više nego odlična, ma fantastična. Publika je sve vreme prilazila da nas upozna, da se slika i čestita nam, a sam koncert je trajao oko tri sata – rekao je uzbuđeno Hanad koji u rodnom gradu, zajedno sa Kenanom dobio priznanje kao ambasador Zenice, čak i novčanu nagradu. 


Ništa manje ovacija nisu dobili ni ostali finalisti koji su u Zenicu došli kao podrška svojim saborcima iz takmičenja, dok su pobednika Nermina Handžića domaćini posebno pozdravili i nagradili. Kenan, Velid i Hanad došli su na ideju da preuzmu ulogu voditelja i pred hiljadama ljudi najave mladog Handžića iz Tešnja.

– To je najmanje što je zaslužio pobednik, a mi kao pravi domaćini moramo da ispoštujemo našeg Nerka – istakao je on. 


Ipak, najdirljiviji momenat bio je kada je Hanad izveo sina na binu uz pesmu „Zenica bluz“, što je publika pozdravila ovacijama, a i po nekom suzom. 

– Uvek mi je bila želja da svoje dete izvedem na binu, a to mi se sinoć i ostvarilo. Bio je malo zbunjen, malo je igrao, ali sve u svemu bilo je simpatično- izjavio je Džehverović.

Sve detalje i atmosferu sa koncerta pogledajte u videu ispod:

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac