Login/Registracija

ZVEZDA JE ROĐENA Mladi Crnogorac očarao žiri: „Molila sam BOGA da mene izabereš“

IMG 8167

Po prvi put na veliku Grandovu scenu u emisiji „Zvezde Granda“ ove subote izašao je sedamnaestogodišnji Crnogorac Petar Bulatović koji je uspeo da očara članove žirija kako svojim talentom tako i fizičkim izgledom.

Šarmantni mladić u prvom krugu takmičenja otpevao je pesmu „Hoću da ostarim s tobom“ od Saše Matića i „Kad se duše sretnu“ Fatmira Sulejmanija, a najveća podrška iz bekstejdža bili su ponosni roditelji.

Nakon dve otpevane pesme takmičar je svoj nastup završio sa osam glasova, a pored kandidata najsrećniji su bili roditelji koji su otkrili da se Petar takmičio i u „Pinkovim zvezdicama“.

Ovde smo po prvi put, a ja sam se po malo uželeo ove drame i stresa. Ponosni smo na sina po ko zna koji put– rekao je kandidatov otac.

Samo se smej- rekla je Ceca kandidatu.

IMG 8187

Pored osam članova žirija koji su mu dali glas, kandidatu nije bilo lako da izabere mentora, pa je odlučio da se konsultuje sa roditeljima. Petrov otac otkrio je da su imali dogovor za koji se nada da će njegov sin ispoštovati, a upravo to se i desilo.

Dogovorili smo se da bira Cecu za mentora – rekao je otac , a kandidat je odlučio da ispoštuje obećanje koje je dao oca i za mentora izabere pevačicu koja je sa oduševljenjem prihvatila njegovu odluku.

Sve vreme sam molila Boga da mene izabereš. Dobrodošao – rekla je pevačica.

Mlad si , lep i dobro pevaš. Još ideš i kod Cece u tim, pa kod tebe je sve dobro – dodao je Saša Popović i kandidatu poželeo mnogo sreće u nastavku takmičenja.

IMG 8214

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk