Login/Registracija

Zvezda Granda PROŠLA TORTURU zbog razvoda, pa se obratila KRSTINJI: “Niko NIJE STAO UZ MENE..“

Učesnica prošle sezone “Zvezda Granda“ Slađa Zubčević, nedavno se našla u žiži interesovanja zbog situacije u svojoj porodici, tačnije razvoda kroz koji je prolazila.

Njen nekadašnji suprug Aleksandro tada se oglasio rečima da je Slađa napustila Sarajevo i da mu je žao što joj nije pružio očekivano, ali joj poželeo sreću u daljem životu i pokazao da su se rastali prijateljski.

Kako je malo pre toga Slađa snimila novu pesmu za koju je uradila i spot u kojim se dodiruje sa drugim muškarcem, mediji su stavljali razne natpise koji su je kao ženu izuzetno pogodili, te je rešila da sada progovori o čitavoj situaciji.

– Kada su obavili da se razvodim narod je počeo da piše o meni sve najgore. “ Uzvezdila se pa ostavila muža“, “ Otišla na Zvezde Granda pa uništila brak“, “Razvela se zvezda Granda koju je muž snimao dok se mazila sa drugim“…a pola njih nije znalo da je Aleksandro (bivši muž) snimatelj i da su scene sa drugim (koji je moj kum), bile za spot. I nismo se mazili- počela je priču Slađa na svom Instagram profilu.

Zbog napisanih reči Zubčevićka iz kuće kako kaže, nije izlazila mesec i po dana. Ugojila se, prošla psihičku torturu, plakala danima i noćima, a zatim dobila tri dijagnoze i disbalans hormona.

– Ja sam nekako preživela sve te natpise i komentare ljudi koji me ni ne poznaju. Novinare i razumem, to im je posao i oni mi nisu naneli nikakvu štetu, ali ja nisam htela rekalmu preko svog razvoda- dodala je Slađa pa se osvrnula na koleginicu iz takmičenja Krstinju Matanović koja trenutno prolazi kroz razvod.

Kako je navela Slađa, sa Krstinjom nikada nije bila bliska ali je čvrsto zauzela njenu stranu znajući kroz šta sve kao žena prolazi.

– Krstinja me je u par navrata čak i nervirala jer sam mislila da je umišljena, dok je nisam bolje upoznala. Ali ono što ona prolazi zbog razvoda, i šta se o njoj piše, to nije u redu! Pišu kako je smršala pa je ostavila muža jer je sad top riba. A šta je sa muškim delom? Oni su žrtve jel?- napisala je slađa kao reči podrške pomenutoj koleginici.

Pevačici je najgore palo to što je njena ćerka morala da pročita sve natpise te rekla da se nada da Krstinjino dete neće morati jednog dana da prolazi kroz isto, pa se direktno obratila Matanovićevoj.

– Ne znam šta je razlog tvog razvoda i ne želim da znam, ali uz tebe sam! Budi hrabra, sve će to proći. Ja nisam imala nikog ko je stao uz mene ali evo javno kažem da ti imaš mene– samo su neke od reči upućene Krstinji od strane Slađe koja se požalila pratiocima da uz nju u vreme razvoda nije bilo nikog i da se retko ko od kolega i koleginica setio da se javi i pita kako je.

POGLEDAJTE I:

RAZVOD se desio u NAJGOREM periodu života: “Ravno je maloj smrti, velika je bol“

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac