Login/Registracija

Zvezda Granda POKAZAO SUPRUGU I NASLEDNIKE, pa istopio srca fanova (FOTO)

Učesnik nedavno završene sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu „Zvezde Granda“, Enis Todić, za kratko vreme osvojio je Balkan svojim interpretacijama, kao i specifičnom bojom glasa za koju kažu da neodoljivo podseća na Sašu Matića i Rođu Raičevića.

Od svog prvog pojavljivanja pa sve do velikog polufinala žario je i palio Grandovom scenom, a malo ko zna da je iza nje ima najlepšu moguću podršku- suprugu i dva sina.

Dvadesetosmogodišnji Enis iz Novog Pazara već više od tri godine oženjen je prelepom crnkom Džejlanom sa kojom ima sinove Džana i Emana i koji mu svaki dan ispunjavaju ljubavlju i srećom.

Ponosni roditelji tako su pre nekoliko dana obeležili rođendan mlađem mezimcu, te je tim povodom Enis okačio seriju porodičnih fotografija na svoj Instagram profil.

Fotografije dva plavšuna koja su izgleda dosta povukla na tatu, istopila su srca Todićevih pratioca koji u komentarima nisu mogli da prestanu da se dive ovoj skladnoj porodici.

Inače, Enisu nije strano da na društvene mreže redovno kači objave koje se tiču njegove porodice i time pokaže celom svetu kolika je njegova ljubav prema njima.

Foto: Instagram/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac