Login/Registracija

Zvezda Granda POD PRITISKOM: „Ne mogu da odem NI DO PRODAVNICE“

Finalistkinja prethodne sezone „Zvezda Granda“, koja je imala najupečatljivije nastupe u svakom krugu, Marija Gruevska, nedavno je snimila svoju prvu pesmu koja je naišla samo na pozitivne kritike publike.

„Gorim sva“ naziv je numere koja je za kratko vreme postala omiljena na svim plajlistama, a kako je Marija veliki kretivac, puno truda je uložila i u zanimljiv spot.

Tokom samog takmičenja izazov je bio nadmašiti sebe i zaseniti žiri, što je Gruevskoj polazilo za rukom, ali prava borba je krenula tek nakon finala. 

Iako je brzo počela da radi na novom projektu, nije bilo lako sve finalizirati brzo, te je radila gotovo pola godine na svom prvencu, ali kako kaže isplatilo se.

Danas, ubira plodove svog trud ai rada i može se pohvaliti da su joj „Zvezde Granda“ donele ogromnu popularnost u Makedoniji.

– Prepoznaju me ljudi, slikaju se sa mnom. Ne mogu da idem u prodavnicu bez šminke jer znam da će me neko slikati- ispričala je Marija u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a voditelj Siniša Medić našalio se pa je uporedio sa Lepom Brenom.

Ipak, to joj ne smeta jer od početka bila svesna svega što nosi posao jednog pevača i uživa u svakom aspektu istog.

– Meni je to lepo, uživam u svemu i dok smo radili pesmu i sad.  Veliki je ovo bio zalogaj snimali smo i u Nemačkoj i u Bitolju i sada spremamo još jednu pesmu– rekla je Gruevska.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić