Login/Registracija

ZVEZDA GRANDA nova pevačica grupe “Magazin“? Stižu preporuke TONČIJU HULJIĆU

Finalistkinja takmičenja “Zvezde Granda“ 2018.godine Dragica Zlatić osim što je postala popularna po pesmama koje snimila nakon učešća, veliki broj fanova dobila je i na konto obrađenih pesama njenih kolega.

Najpopularniji cover koji je Dragici doneo novu publiku sigurno je “Dani su bez broja“ grupe Magazin, koji nakon tri godina od kada je ugledao svetlost dana broji skoro dvanaest miliona pregleda na Jutjub platformi.

Pevačica kaže da voli da snima obrade i da je pored mnogo drugih koje su odlučno prošle, na ovu najponosnija.

– Nisam je pevala konkretno u “Zvezdama“ iako sam pevala Magazin, pošto mi to leži. Snimila sam “Dani su bez broja“ i od mene je sve krenulo, ta pesma se povampirila i ne jenjava već treća godina. Kao od Dragane Mirković “Poslednje veče“ kad se peva pa svi krenu u glas “Zato što sam ti, šta?“. Tako sad svi pevaju ovu pesmu– pohvalila se Zlatićeva u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

– Čekaj, čekaj, je l’ se ti sada ustvari preporučuješ Tončiju Huljiću za pevačicu jer je Magazin trenurno nema– našalila se voditeljka Vesna Milanović, ali se ova ideja Dragici očigledno mnogo dopala.

– Što da ne! Ja sam uradila već par njihovih obrada i jednostavno imam tu boju glasa tu otvorenu. Tako da eto, ako nas on gleda, zašto da ne– obratila se pevačica Tončiju u kameru.

POGLEDAJTE I:

Pevačica KITI JELKU Aleksandri Mladenović ZA TEGLU AJVARA

Zvezde Granda JURILE turskog glumca po Istanbulu! Osvanuo HIT snimak, ljudi ne prestaju da se smeju (VIDEO)

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac