Login/Registracija

Zvezda Granda besna: „Optužili su me da podržavam sataniste“ (VIDEO)

Bivša takmičarka „Zvezda Granda“ Aleksandra Dabić još tokom deset meseci borbe na Grandovoj sceni dokazala je da je sjajan vokal, međutim sada je rešila da pokaže i kako se snalazi u drugačijim muzičkim žanrovima u odnosu na ono što smo od nje navikli.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Aleksandra je zapevala čuveni hit Beyonce „Crazy in Love“ i oduševila sve prisutne, pa od tada ne prestaju da je porede sa ovom svetskom zvezdom.

Svi kažu da sam srpska Beyonce i poređenje mi je fantastično. Promenila sam frizuru, ovo je najegzotičnije izdanje do sada. Na početku sam želela samo da imam riđu kosu za potrebe spota, ali nisam ni slutila da će to tako dobro da prođe kod publike i sada sam prezadovoljna – objasnila je pevačica zbog čega je odlučila da promeni imidž:

-Treba biti autentičan, meni nikada nije bilo teško da eksperimentišem.Sve zavisi koliko ste spremi da izađete iz zone komfora. Bitno je da možete da iznesete ono što nosite.

Trenutno je jedna od najaktuelnijih tema „Pesma za Evroviziju“ na kojoj je pobedio Luke Black. Pevačica je javno podržala srpskog predstavnika i priznala da joj se pesma veoma dopala, međutim zbog toga je doživela i određene neprijatnosti.

Pesma mi se baš dopada, drugačija je i mislim da će ostvariti zavidan uspeh tamo. Mislim da će biti u prvih četiri. Taj vajb je imala i Konstrakta.

Oko ove pesme mišljenje javnosti je podeljeno, a pevačica je otkirla da je i sama doživela osudu zbog podrške koju je pružila mladom muzičaru.

On je alternativac ako može tako da se kaže. Ako pogledamo šta je u svetu trend, onda je to to. Mislim da je Luka imao fantastičan nastup, kada sam mu poželela sreću napali su me čak i moji prijatelji. Rekli su mi da podržavam sataniste. Po mom mišljenju i Zejna je imala fantastičan nastup, ali ja sada pričam o tome da se on izdvojio u svakom smislu. On ima samo dvadest dve godine, ali je daleko ispred nas jer živi tamo – zaključila je pevačica i dodala:

Mislim da će nam otvoriti vrata u svetu.

Da li se Aleksandra pokajala nakon što je podržala našeg predstavnika na Evroviziju i koliko joj smeta hipokrizija društva možete da poslušate u videu ispod.

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.G.