ŽURKA I SMEH DO SUZA: Najbolji momenti koji su se dogodili u ZVEZDAMA GRANDA (VIDEO)

Punih osamaest godina najgledanije muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ svake subote priređivalo nam je neko iznenađenje. Nekada je to bio odnos članova žirija koji itekako umeju da „raspale vatru“, ponekad je reč o nesvakidašnjim stajlinzima kako žirija, tako i takmičara, ali posebnu pažnju uvek izazovu oni koji nas svojim talentom bukvalno „izuju iz cipela“.

O nastupima koji su nas ostavili bez daha se i dalje priča, a na Jutjubu se i dalje pretražuju i premotavaju nastupi kandidata. Ipak, ovde nije reč o najboljim nastupima, već momentima koji su nas u takmičenju dovodili do suza.

marija 1 1

Takmičari su se uvek trudili da na sceni daju svoj maksimum, ponekad i previše, a zarad dobrog šoua i žiri je umeo da se zabavi i da nas zabavi.

Još uvek se prepričava kako je Saša Popović, sada penzioner i kreativni direktor „Granda“, nosio Jelenu Karleušu na ramenima, ali i kako je pevačica i nekadašnja članica žirija nosila kandidata do scene.

Ali ni tu nije kraj. Umeli su takmičari da se revanširaju Jeleni, neki i da je podignu, iako imaju i do deset kilograma manje od nje. Neki su čak i napustili takmičenje zbog komentara članova žirija i nezadovoljstva glasanjem.

popovic i jk

Naravno, tu je i pad Ace Lukasa sa stolice, kao i zanosni ples i šou atraktivne voditeljke Sanje Kužet koji je ceo studio podigao na noge.

popovic

Članovi žirija znali su da tokom nastupa kandidata naprave šou i ludu žurku, ali i da nas svojim komentarima nasmeju do suza, a najbolje momente koji su se dogodili u najpopularnijem takmičenju pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić