Login/Registracija

„ZOVITE HITNU POMOĆ“ Takmičar PAO NA SCENI, žiri se našao u čudu

Poslednji ove večeri na velikoj sceni predstavio se Ivan Simić (23) čiji mentor je bio Mili i otpevao pesme „Adio Amore“ i „Zaboravi“. Ivan je ove večeri nastupio sam, jer je kandidatkinja Valeri Dimovska koja je trebala sa njim da se takmiči u duelu pozitivna na korona virus.

Ivan je u pred sam kraj numere pao na sceni, a devojka koja je došla kao njegova podrška rekla je Voji u bekstejdžu da pozovu hitnu pomoć, jer to nije bilo predviđeno kao deo koreografije.

Međutim, ispostavilo se da je to bio samo deo Ivanovog performansa. Ivan je imao prilično energičan nastup, a od stručnog žirija dobio je četiri glasa i plasirao se u baraž.

– Ivane, ti si meni jako simpatičan i karakterističan, ali pevanje je bilo onako… – rekla je Viki, na šta se Mili odmah nadovezao: – A, šta kao bilo je falša?

– Bilo je jako mnogo falša – dodao je odmah Đorđe.

– Mili ćuti tu, ti si producent, nemoj sada da se brukaš – poručila mu je Viki, ali Mili je imao spreman odgovor: – Ja se ne brukam, vaše glasanje je vaša lična karta. 

– Na osnovu toga kako smo glasali mislim da je tebi apsolutno mesto u baražu, ako ne i u sledećem krugu, meni ništa nije smetalo, naprotiv, vrlo si mi simpatičan i interesantan, jeste bilo intonativnih ljuljanja, ali nije bilo tako strašno po mom mišljenju – zaključila je Snežana.

– Meni si ti top, po meni si ti baš ono što mi tražimo – rekla je kratko Ceca sa kojom se složila i Bekuta: – Ja isto mislim. Mislim da si ti predstavnik ove nove generacije koju mi svakako treba da imamo ovde u takmičenju.

– Različit si definitivno i vidi se da se trudiš kod svakog nastupa, ali moraš da poradiš na pevanju vrlo ozbiljno za sledeći krug. Šta ćeš pored ništa manje zgodnijeg baje koji će pevati dobro i ništa manje scenski interesantnijeg koji će pevati dobro ili pored dobre ribe koja odlično peva, e onda si u problemu – objasnio je Đorđe.

– Mislim da je sve rečeno, ovaj dečko ima mozak i koristi ga, to je jako važno pošto veliki broj kandidata ima mozak, a ne koristi ga – rekla je Marija koja se složila sa kolegama iz žirija da pevanje nije bilo baš najbolje.

– Bio si fantastičan, sigurno jedan od tri najbolja performera koji su se javili u ovoj sezoni, a možda i u prošloj i mislim da mi treba da budemo ponosni, a ne „tu si pogrešio pevanje“ – rekao je Mili, na šta je Đorđe odmah odgovorio: – Pa onda neka ide u gimnastičare! Mi mu govorimo kao žiri, vrlo afirmativno… 

– Dobro Đole dosta, pa bićeš na televiziji! – prekinuo je Popović raspravu i rekao da je po njegovom mišljenju najbolji komentar bio Cecin sa kojim se u potpunosti slaže.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić