Login/Registracija

ZLATNA DEVOJKA: Ova takmičaraka „Zvezda Granda“ je šampionka u zumbi (FOTO)

Dušica Tričković oduševila je publiku i žiri svojom transformacijom na sceni „Zvezda Granda“ u trećem krugu i pokazala da pored toga što odlično peva zna i da pleše. Atraktivna Nišlijka koja je u dosadašnjem delu takmičenja pokazala da vlada scenom, za svaki nastup se posvećeno sprema. 

„Već četiri godine treniram zumbu u ‘Bodyline’ studiju u Nišu. Instruktorke Ema i Aleksandra mi pomažu oko priprema za svaki sledeći krug u takmičenju ‘Zvezde Granda’. Zbog velike ljubavi prema muzici zumba mi se dopala već posle prvog treninga. Kroz kombinaciju različitih plesova, učenje novih koreografija i pozitivnu energiju zaboravite da ste na treningu“, otkrila je Dušica koja je učestvovala učestvovala na mnogim takmičenjima u ovoj disciplini.

„Sa svojim drugaricama sa kojima treniram osvojila sam četiri zlatne medalje na međunarodnim takmičenjima. Pored zumbe poslednjih par meseci kombinujem i novi vid treninga „pound rockout“ u kojima koristim bubnjarske palice kao rekvizit pa je još zanimljivije“, otkriva Dušica koja je uz pomoć ovakvih treninga svoju liniju dovela do savršenstva. 

Sudeći sa kakvim žarom i posvečenošću se Dušica sprema za četvrti krug najpopolarnijeg takmičenja, ne sumnjamo da će ponovo prirediti iznenađenje. Popularna Nišlijka nedavno se verila, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE. 

Autor: A.Bakić