Login/Registracija

ŽIVOTNA PRIČA VALENTINE KUZMANOVIĆ: „Ne stidim se svog sela“ (VIDEO)

Valentinu Kuzmanović scena je privlačila još od detinjstva, te je prvi nastup imala već sa devet godina. Sada šest godina kasnije stasala je u ozbiljnu pevačicu i ne čudi što je u „Zvezdama Granda“ tako daleko dogurala. Tokom ovog intervjua Velentini se u kadru pridružila i Milica Todorović koja ju je pohvvalila i dala vetar u leđa.


– Valentina Kuzmanović koja se sa 14 godina pojavila u emisiji „Neki novi klinci“ i mi smo svi pali na zadnjicu. Kada sam je videla u „Zvezdama Granda“ znala sam da će ona daleko da dogura. To što izlali iz nje je neverovatno. Pogledajte tu sitnoću, a kada otvori usta izlazi neka crnkinja – rekla je Milica, a onda je Valentina nastavila:

– Ja sam se prvi put pojavila na Grandovoj sceni sa devet godina i tada me je scena volela. Stvarno mi je to puno značilo što se tiče iskustva. Trudila sam se i stvarno sam iz godine u godinu sve bolja i dan danas usavršavam svoju vokalnu tehniku i potrudiću se da to bude baš profesionalno…  


Ona za sebe smatra da je ozbiljnija od svojih vršnjaka.

– Uvek sam se izdvajala na neki način… Nisam onaj tip koji voli provod. Nisam imala to neko detinjstvo da toliko izrazim, zbog tačmičenja i da se družim, nego sam se od samog starta posvećivala takmičenju. 

Valentina se ne stidi svog rodnog meste i toga što potiče iz sela Krvavica u okolini Kruševca, a kako kaže život na selu ne bi menjala za život u gradu. Seoski poslovi su joj pravo uživanje, a sa nama je podelila i neke anegdote.

– Stvarno mnogo volim svoje selo i ne stidim se što sam tamo. Ja sam najmlađa, dve sestre su više radile od mene. Bila sam slatka, najmlađa, pa su me razmazili. Kako su se one udale rekla sam: „Valentina, moraš nešto i ti da radiš i da pomogneš svojima. Nešto što pamtim je kada smo se vozili traktorom u prikolici i brali jagode, stvarno je prelepo bilo. Dok smo radili pevali smo pesmu „Miki Milane“ – ispričala je Valentina.


Prva ljubav joj je bila gluma, ali onda je sasvim slučajno otkrila da ima talenta za pevanje.

– Ja sam od početka volela glumu, išla sam na časove glume, pa sam mislila da ću odmah da dobijem ulogu i da glumim… Na rekreativnoj sam pevala, oduvek sam volela stranu muziku i nastavnica je primetila da imam talenat. Kasnije sam pevala za Dan škole, pa me je tata prijavio za „Zvezde Granda“ i druga takmičenja… – otkrila je ona.

U videu ispod teksta pogledajte ceo intervju sa Valentinom i saznajte sa kime bi volela da snimi pesmu, koje kolege iz takmičenja je pomenula i gde sebe vidi za 10 godina!

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić/K. Stanković