Login/Registracija

ŽIRI ŠOKIRAN Takmičar prišao Karleuši i priznao da je privatno radio sa Bosancem

Pravi šou za žiri i gledaoce u „Zvezdama Granda“ bio je tokom duela Marte Jović i Miloša Kovačevića. Ali zasluge nisu toliko otišle Džordžovoj takmičarki, koja se predstavila pesmama „Ljubav manje“ i „Šećeru“, već Milijevom koji je svojim gestom iznenadio sve. 

Naime, već na samom početku nastupa Miloš je prišao žiriju i zapevao Jeleni Karleuši numeru „Koliko plavo nebo je“. Glas je odmah usledio od Bosanca, a JK bila je iznenađena, ali i nasmejana, pa je i ona svoj glas poklonila njemu.

Izgleda da je pevanje na „uvce“ upalilo, pa je na kraju duela rezultat bio 6:5 u Miloševu korist.

– Tako se peva u Temerinu, a pošto si ti Bosanac iz Vojvodine, svaka ti čast, momče – poručio je Bosanac zadovoljno i otkrio da je privatno radio sa njim, što je iznenadilo žiri. 

Popović je objasnio da Stojković ima privatnu školu, a nakon što su se svi u žiriju pobunili, Bekuta je poručila: – To je legalno!

Jelena nije mogla, a da ne pohvali njegov potez koji je sve u studiju nasmejao. 

Njegov talenat, šarm, hrabrost, inteligencija presudili su da mu dam glas. Želim ovakvog kandidata – rekla je diva i poručila Bosancu da bi se obogatio kada bi otvorio školu pevanja i produciranja, na šta joj je čuveni kompozitor odgovorio da je već dovoljno bogat.

O Marti žiri nije imao mnogo toga da kaže, sem da je bila dobra, dok je njen saborac iz duela imao mogućnosti da bira mentora, budući da je dobio maksimalan broj poena, a on je izabrao Mariju Šerifović. 

– Šteta što te Bosanac neće – rekao je Popović, a kompozitor je objasnio da to ne bi bilo pravedno, budući da ga je učio da peva, te mu je na kraju poželeo sreću sa Marijom. 

– Ko god da ga je uzeo, ne bi pogrešio. On je zreo pevač – rekao je Stojković. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić