Login/Registracija

Žiri podeljenog mišljenja: “Obučen si kao da ideš gorivo da sipaš a tebe će Mili da upropasti!“ (FOTO)

Druga emisija četvrtog kruga u kojoj nastavljamo sa duelima između starih i novih kandidata, a prvi par koji nam se predstavio jesu Jasmin Arnaut (23) iz Lukavca koji pripada timu Đorđa Davida i Nikola Sretenović (23) iz Beograda iz Milijevog tima.

Jasmin nam se predstavio pesmama “Zagrli me“ od Adila i “Varnice“ Željka Joksimovića, dok je Nikola pevao pesme “Kao žena vrediš miliona“ od Magla benda i “Stihija“ Željka Joksimovića.

Rezultat je bio 6:3 u Jasminovu korist, štto znači da je prošao direktno dalje, a o sudbini drugog momka odlučiće Saša Popović.

-Zaključak je da je momak broj jedan duplo bolji od novog kandidata. Da utvrdimo pravila, i novi i stari kandidati mogu da ispadnu ako imaju 2 ili 1 glas, ako imaju 3 ja odlučujem da li idu dalje, a sa 4, 5 i 6 idu direktno dalje- objasnio je Saša Popović.

-Arnaut je bio fenomenalan, najbolje pojavljivanje- rekla je Viki pa dodala- Nikola super izgledaš i scenski, gde ti je i mesto, ali pevanje mutavo i zagušeno. Realan je rezultat.

– Jeste, Jasmin super, ja bih voleo kad bi mogao da preže kod mene- bio je iskren Bosanac, a onda se nadovezao na Nikolu- Nisi bio loš, stajling super. Mislim da si mogao još jedan glas fasovati. Dobar si potencijal, ali Mili će te upropastiti! Šalim se naravno.

– Prvo bih za Jasmina rekla, bio si odličan. Sviđa mi se Adilova pesma, taj izlet je bio dobar. Ti si nakon par sezona koliko se takmičiš, u ovom trenutku si najbolji- rekla je Marija za prvog kandidata a onda prešla na drugog- Ma toliko si pevao falš, ja to ne mogu da pojmim i ocenim.

JK imala je svojih 5 minuta- Jel ti hladno Jasmine? Goriš? Možda zbog rolke. Malo da smršaš, podsećaš na mladog Ričarda Gira. Jel sam te bušila ranije?- pitala je Jasmina a on je odgovorio- Jeste za stajling a ne za pevanje.- Pa povedi računa, obukao si se kao za pumpu da sipaš gorivo- odgovorila je Jelena.

Đorđe David otkrio je zašto je ljut na svog kandidata, i šta mu zamera- On sluša devojku šta mu kaže, pa bend, pa tek onda mene- a onda je Saša uključio bekstejdž i pitao devojku da odgovori- Da, mešam se u stajling- rekla je a onda joj je JK poručila- Nemoj da se mešaš jer pojma nemaš!

Saša je na kraju pustio Nikolu dalje- Jasmin je super pevač, ali ja da sam mentor uzep bih Nikolu da radim sa njim.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac