Login/Registracija

Žiri ODUŠEVLJEN PEVANJEM, pljušte komplimenti: „ODMAH U FINALE“

Priliku da još jednom pokažu svoje znanje na Granovoj sceni, večeras su imali Meliha Imširović i Haris Hrnčić.

Milijev kandidat, Haris, pevao je numere „Jedan dan, jedna noć“ i „Hendikepiran“, dok je Marijina kandidatkinja, Meliha“ odabrala pesme „Zar je važno da l se peva ili pjeva“ i „Proklet da je ovaj život“.

Još jedan duel koji iako stilski različit, podjedanko dobar i završen maksimalnim brojem glasova. Međutim, kako nalažu pravila došlo je do preglasavanja u kome je Meliha odnela jednoglasnu pobedu.

– Meni se dopalo kako je on izveo prvu pesmu. Emocija, performans, stav, personaliti, sve smo to mogli da vidimo i meni se to jako dopalo. Ova druga pesma, nekako mi nije za tebe. Što se Melihe tiče, ti si top– obrazložila je svoje glasanje Ceca.

– Meni su bili dosta ujednačeni, svako u svom fahu. Koliko je prvi grešio, toliko je Meliha podbacila u drugoj pesmi. Pevala si kao dvojku nisi se sastavila sa ritmom, ali si dobar pevač, dobar triler, dobra boja glasa. Ta muzikalnost ima samo u Bosni, prema tome Marija moraš curi objasniti kako da peva– rekao je Bosanac oponašajući zvukove kojima su se pridružili i ostali članovi žirija.

Viki je pohvalila Melihu, dok je Harisu rekla da ga je koštala druga pesma, a komplimenti za Marijinu kandidatkinju nastavili su da se nižu.

– Bez greške i što se mene tiče može u finale odmah– jasna je bila Snežana Đurišić, a Bekuta je dodala kako je ona jedan biser koji treba negovati.

Đorđe David smatrao je kako je ovaj duel bio za raspon 6:4 u korist Marijine takmičarke.

Oba mentora ponosna su bila na svoje na svoje kandidate.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić