Login/Registracija

ŽESTOKA BORBA ZA ULAZAK U ČETVRT FINALE: Evo šta je obeležilo sinoćnu emisiju!

Prvi na sceni koji su otvorili ovo muzičko veče bili su Mustafa Mehić i Nikolina Perković, a kako je Popović najavio da počinje borba za četvrt finale pritisak koji imaju kandidati bio je još veći.

Ovaj duel završio se u korist Mustafe koji je osvojio svih šest glasova, dok se devojka iz Đoletovog tima izborila za pet tastera.


– Što se Mustafe tiče zaista nemam šta da kažem osim divno. Nikolina ti si lepa, preslatka i znam da imaš zdravstvenih problema sa glasnim žicama. Malo si kasnila u pesmi, ali kada se sve to uzme u obzir svaka čast. Znam šta si sve primila od injekcija i lekova tako da bravo!- poručila je Snežana Đurišić.

Žestok duel odigrao se između Novice Bulatovića iz Violetinog tima i Alema Bajrovića kome je mentor Ceca.

Momak iz tima Viki Miljkovć predstavio se pesmama „Vranjanka“ i „Polomiću čaše od kristala, dok je protivnik iz duela izveo numere „Med i slatko grižđe“ i „Tri u jednoj“.

Na kraju samog duela prednost je ostvario Alem sa pet glasova, dok je Novica osvojio samo jedan manje.

Dva momka Nikola Petračković iz Bosančevog tima i Mihailo Perović iz Milijevog narodnim repertoarom razgalili su mnoge.

Ovaj duel ipak se nije zvaršio tako sjajno budući da je Petračković dobio tri glasa koja su mu dali Ceca, Đorđe i Ana, dok su u slučaju drugog kandidata zasvetlela samo dva tastera. Situaciju je ubrzo promenila Ceca.


Kako Viki nikome nije dala glas prva je dala i objašnjenje za ovu sitaaciju.

– Momci ovo večeras uopšte nije bilo dobro iako ja uživam u ovoj muzici. Znam da Popović ne voli da zalazim u malo dublje linije i da kažem šta kome nije bilo dobro. Nikola se ritmički i intuitivno pogubio, kao da je drugi krug. Kod Mihajla obe pesme jako loše, ne daj Bože- objasnila je, međutim sa time se nije složila Bekuta koja je tvrdila je Nikola večeras baš bio po njenom ukusu.

Duel Teodore Marković iz Violetinog tima i mladog momka iz Cecinog, Saše Žderića izazvao je mnogo reakcija.

Kumice su sve vreme veselo đuskale i pratile svoje kandidate, a ishod je bio u korist Saše koji je osvojio pet glasova, dok su za Teodoru zasijala četiri tastera.

– Pa je l’ moguće? Ne mogu da verujem- rekla je Svetlana odmah razočarano zbog jednog glasa koji mu je falio da završi direktno u narednom krugu.

– Teodora ja sam inače protivnik da devojke pevaju pesme kolega ali imaš sreću što si to lepo uradila. Da si me pozvala rado bih ti objasnila kako se peva moja pesma, ali za u buduće da znaš slobodno me pozovi. To sam naučila od Snežane koja pomaže mojoj Aleksandri. Za Sašu smatram da nije bio dobar odabir pesama. Falilo mi je emocije- objasnila je Ana.

Spektakularan nastup u kome su se sudarila dva moćna vokala priredile su nam Andrijana Petrušovska i Sandra Mladenović koje su oduševile publiku i žiri koji ih je nagradio sa maksimalnim brojem glasova.


S obzirom da su bile podjednako dobre, Sanja Kužet je podsetila da od ovog kruga važi pravilo da ukoliko i u preglasavanju bude jednak broj glasova kandidati će se natpevavati.

Neki članovi žirija su se pobunili kako im to pravilo nije ranije najavljeno, a kada je trebao da dođe trenutak preglasavanja, Saša Popović je pritisnuo oba tastera i direktno obe kandidatkinje poslao dalje.

Maestralne izvedbe večeras su nam priredili Edis Agić i Ivana Dulić koji su dali svoj maksimum i pokazali žiriju da zaslužuju naredni krug osvojivši maksimaln broj glasova.

Radost, ali i neizvesnost zbog preglasavanja još jednom su završili izjednačenim razultatom 3:3, nakon čega je Saša rekao kako sledi natpevavanje.

Mentori su pohvalili svoje kandidate, a na radost svih Popović je pustio oba kandidata direktno dalje.

U ovom duelu glasove su ukrstili Almir Delić iz tima Snežane Đurišić i Meliha Imširović iz tima Marije Šerifović i dali sve od sebe da zablistaju u sedmom krugu i približe se finalu.

Bosanac je bio oduševljen Almirovim pevanjem, te je za njega imao samo reči hvale, komplimenti su samo pljuštali, što se ne može reći i za Melihu čijim pevanjem ovoga puta nije bio oduševljen.


– Možda je prehrabro ovo što ću da izgovorim za Melihu, kad se pojavila Džejla Ramović iste ove stvari su se dešavale od strane Bosanca… Da je kao da je snimljena matrica, da si ufurana, da si kao da si već u finalu to je isto i Džejli govorio i naravno Džejla je bila u finalu i ona je pobedila i džaba svo opovrgavanje jer kad nešto prija uhu i oku to će da nađe put – zaključio je Đorđe.

U poslednjem duelu ove večeri našli su se Aleksandra Ivanov iz tima Cece Ražnatović i Stefan Tomić iz tima Đorđa Davida i zablistali na velikoj sceni i svojim pevanjem opravdali to što su se našli u sedmom krugu.

Aleksandra se predstavila pesmama „Sve ti opraštam“ i „Srećo ne krivi me“, dok je Stefan otpevao „Sve ti opraštam“ i „Srce nije kamen“, a rezultat na kraju duela bio je nerešen sa 6:6.

Nakon ovoga usledilo je preglasavanje, nakon čega je opet rezultat bio nerešen, pa su takmičari opet zapevali kako bi žiri odlučio. Međutim, ni to nije pomoglo jer je opet rezultat bio isti, pa je Popović morao da presudi.

Saša je doneo konačnu odluku i prednost dao Stefanu, dok je Aleksandru poslao u baraž.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić