Login/Registracija

ŽENE SE PODRŽAVAJU I zvezde Granda odgovorile na izazov, a jedna od njih još uvek vodi bitku sa koronom (FOTO)

I dalje traje Instagram izazov u kome poznate ličnosti objavljuju svoju crno-belu fotografiju u znak podrške drugim ženama. Ovom trendu pridružile su se i brojne zvezde Granda, a neke od njih su odlučile da pokažu prava letnja izdanja u bikiniju. 

Svako ko postavi izazov može da taguje koliko god žena želi, sve u cilju da žene izgrade samopouzdanje i jedna drugoj daju podršku u online svetu. Izazov je prihvatila Jelena Gerbec koja se fotografisala u odelu svoje koleginice Goge Gačić. 

……

Među onim pevačicama koje cene ženska prijateljstva i podršku bila je i Katarina Živković, koja je oduševila sve ovom svojom objavom. 

OVO JE NJEN RECEPT Katarina Živković uspela da izleči insulinsku rezistenciju (FOTO)

……

I Slavica Ćukteraš objavila je crno-belu fotografiju na kojoj je ovekovečila jedan trenutak na bazenu. Iza nje je težak period s obzirom da je zajedno sa Milicom Todorović provela 21 dan u karantinu i lečila se od korona virusa. 

NAJGORE JE PROŠLO Milica Todorović i Slavica Ćukteraš konačno imaju razloga za slavlje (FOTO)

……

Da su žene tu da pružaju podršku jedna drugoj i da imaju zaista veliku moć podsetila je i pevačica Katarina Jovanović

……

Iako još uvek traje njena bitka sa korona virusom, Jelena Kostov je ipak smogla snage da odgovori na ovaj izazov. 

……

„Kod mene virus traje duže od mesec dana. Na početku sam bila katastrofa, ali evo sve je prošlo. Sad osećam malu malakaslost, brže se umaram nego obično. Nisam u punoj snazi, nasmejana i pozitivna, samo čekam taj test da pokaže da nemam koronu više“, izjavila je nedavno Jelena Kostov. 

Pogledajte i koje voditeljke su odgovorile na popularni Instagram izazov i kakve poruke su poslale svim ženama sveta OVDE.

Autor: A. B.