ZBOG TAKMIČARKE ODZVANJAO STUDIO, Popović otkrio: „Ona je NAŠA KONOBARICA“

IMG 4261

Ne kažu džabe „treća sreća“, a u to smo se još jednom uverili nakon nastupa Ene Radojičić (25) iz Beograda koja se već treći put pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“. Trud i napredovanje žiri je nagradio i još jednom poslao poruku svim takmičarima da nikada ne odustaju od svojih snova.

Nakon prve numere „Izvini, dušo izvini“ članovi žirija bili su suzdržani, ali kada je zapevala „Tvoj pogled“ situacija se promenila te je nastup završila sa pet glasova.

-Kada si se pojavila na audiciji u Beogradu, svi su mi rekli „Sale, pa to je naša konobarica“. Rekli su mi da radiš ovde iza našeg studija. Izvini ja nisam znao. Vidi, samo da ti kažem jednu stvar, ta reč konobarica, svi znaju o kome se radi. Prema tome, kakva Ena Radojičić, Ena-konobarica i tako ćeš možda biti popularna i poznata jednog dana- ispričao je Popović.

Radost i suze u čuvenoj sobi emocija kod Voje Nedeljkovića oduševili su sve, ali i raznežili. Posebnu tremu je, potupuno očekivano imala Enina majka koja nije mogla da zaustavi suze.

IMG 4247

Usledio je i izbor mentora, a Ena je mogla da bira između Milija, Snežane, Ane, Marije i Viki koji su joj pružili glasove podrške. Očekivano ili ne, takmičarka je izrazila želju da bude u timu Marije Šerifović.

-Pametno, bravo! Ena pevaš li ti negde?- zanimalo je Maru.

-Da. Konobarisanje volim i volim ove ljude ovde, publiku ovu koja dolazi kod mene svaki dan na kafu. Ali ja i konobarišem i pevam- otkrila je Ena, kojoj se na žalost želja nije ostvarila te je sledeći izbor pao na Viki Miljković nakon čega se prelomio gromoglasan aplauz u studiju.

Na sreću takmičarke, Viki je sa osmehom primila u svoj i tim, ali i velikom željom da zajedničkim snagama rade i napreduju.

-Tvrdim da kada te Viki i Taške budu uzeli pod svoje, u drugom krugu to će biti sasvim nešto drugo- rekao je Saša, dok se Mili našalio da je morala da prođe u naredni krug da ne bi dobili mišomor u kafi.

Šalu na stranu, takmičarka je svoj talenat pokazala i zasluženo se izborila za mesto u drugom krugu „Zvezda Granda“.

IMG 4250
Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović