Login/Registracija

Završeno prvo ČETVRTFINALE: Titula ZVEZDE GRANDA sve je bliža nekome od njih (VIDEO)

Spektakularno, prvo četvrtfinalno veče sinoć nam je priredila ekipa emisije “Zvezde Granda“ koja je definitivno oborila sve rekorde gledanosti!

Ceo region bio je uz male ekrane, bodreći svoje favorite i sa nestrpljenjem čekajuči da vidi koji takmičari će se plasirati u polufinale.


Osamnaest pevača predstavilo se u kroz devet duela, pevajući po dve pesme, i dok je jednima ovo zasigurno bilo najbolje pojavljivanje ikada, drugi su pamtili i bolje dane.

Drugi scenario odvio se u nastupu Mustafe Mehića koga svi pamte kao vrsnog pevača, ali kome izgleda nije bio dan, te je žiri “osudio“ par kikseva koje je mladi pevač napravio. Međutim, to ih nije sprečilo da mu daju maksimalan broj glasova i omoguče direktan prolazak u polufinale zbog čega je njegova mentorka Marija Šerifović bila iznenađujuće ljuta.


– U meni kipti, hoću da poludim, da pošizim – poručila je vidno uznemirena Mara, a zatim zamolila svog miljenika da ponavlja za njom.

– Dragi i cenjeni žiri, beskrajno sam vam zahvalan što ste me pustili u sledeći krug direktno jer ovo nije pevanje za direktno – bile su Marijine reči koje je njen kandidat bez razmišljanja ponovio.

Loš dan su izgleda imali i puleni Đorđa Davida i Cece Ražnatović, Alem i Branka, koji su svojim pevanjem naljutili čanove žirija, čiji je jedini komentar bio da njihove izvedbe nisu bile ni za drugi krug a kamoli četvrtfinale.


– U svemu ovome meni nije žao vas, već vaših mentora koji padaju u fras, trude se i izgaraju za vas i onda vi dođete i pojavite se kao da je treći krug, a ne borba za top 24. Toga mi je nažalije, vas mi nije žao jer vi birate svoj put– oštro im je poručila Marija Šerifović, a kako su kasnije prošli kada je reč o glasovima, pogledajte OVDE.

Ipak, jedna takmičarka zabeležila je neviđen uspeh o kome je tokom prošle sezone mogla samo da sanja. Nakon što je perfektno izvela obe pesme, Natalija Joksimović obezbedila je sebi direktan prolazak u polufinale, zbog čega su potekle suze radosnice.


Mentorka Ceca ali i voditeljka Sanja Kužet minutima su je smirivale i pokušavale da je uvere da može da počne da živi svoj san. Saša Popović je zatim bjasnio da je Natalija ispala iz takmičenja, ali da je od svog mentora dobila zlatni glas.

– Mi smo Nataliju vratili kao poslednjeg takmičara pred polufinale i Ceca je odlično spremila, evo ruke – rekao je Saša.


Ali, definitivno najblistaviji momenat sinoć priredio nam je Dragan Stojković Bosanac prvo sa svojim kandidatom Milošem Kovačevićem kome je bio pratnja u toku druge pesme, a zatim za svoje kolege odvsirao Cecinu pesmu koja se nije dugo čula.


Nakon 32 godine od njenog nastajanja “Cvetak zanovetak“ zaorio se Grandovim studiom, dok su sve članice žirija u glas pevale ovu pesmu pa čak i kolo zaigrale, što možete pogledati OVDE.


Na kraju večeri najteži zadatak kao i uvek, pripao je Saši Popoviću koji je morao da odluči koje kandidate će pustiti iz baraža u polufinale a sa kojima će se publika barem za sada oprostiti.

Spisak prvih polufinalista kojih je za sada dvanaest možete pogledati OVDE, a celu sinoćnu emisiju klikom na video ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac