Login/Registracija

ZAVODNICA ILI NE? Zorana Mićanović zbog HEJTERA uradila NEVEROVATNU stvar (VIDEO)

Mlada, talentovana i uspešna Zorana Mićanović ozbiljno prkosi svojim godinama kojih je samo 17, a njena moć transformacije je neverovatna, zbog čega je često na meti kritika. 

A da li kakva je Zorana van scene i da li sebe doživljava kao zavodnicu kao što su je u spotu za pesmu „Poljubi me kad sam pijana“ predstavili govorila je za Grand Online. 


– Smatram za sebe da sam ok i po nekim tim standardnima. Volim sebe, ali ne govorim da sam najlepša. Mislim da to treba drugi da pričaju, a ne ja – istakla je Zorana na početku razgovora i osvrnula se na to što je na sceni put drugačija, zbog čega joj mnogi zameraju da izgleda starije.

Ipak, oni koji su imali priliku da je vide bez šminke, tvrde da treba fura prirodniji izgled sa čim se i ona slaže.

– Svi mi kažu da sam mnogo lepša bez šminke, ali bez šminke ne mogu izađem na scenu, iako bih volela. Privatno se ne šminkam, ali na nastupima i televiziji moram. Smatram da mi mladi imamo dobru kožu i da ne treba da je štetimo puderima – rekla je pevačica i dotakla se komentara hejtera zbog kojih je sve češće na meti kritika.


Do nedavno su joj zamerali zbog prejake šminke koja ne parira njenim godinama, a sad im smeta njena dužina noktiju.

– Skratila sam ih, a što se tiče šminke, to sve zavisi, nekad sam blago našminkana, nekad jače. Trudim da se da stvarno poslušam kritike ljudi i prihvatam ih. Hejteri koji pljuju me ne zanimaju. Svako ima pravo da priča, a ja sam tu i zbog strane koje me podržava i one koja ne – istakla je Zorana.


Za samo 17 godina pošlo joj je rukom da pazari nekretninu u Šapcu koju je mesecima vredno uređivala. Ipak, priznala je da nije prezahtevna i da je  dom uredila po skromnim željama. 

– Ne volim da trpam previše stvari samo za sebe. Inače sam neko ko malo vremena provodi u kući, više sam napolju, a najbitnije mi je kupatilo i hodnik sa velikim ogledalom da mogu da se spremim i ja sam zadovoljna kad to imam.  Nisam zahtevna, nije sve u tome, neke sutnice su bitnije od velih stvari – rekla je ona u intervjuu koji možete da vidite u videu. 

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić