Login/Registracija

ZAUSTAVIO ZEMLJU: Miralem Ramić ponovo dominira! (FOTO)

Nikola Petković učestvovao je u duelu u trećem krugu „Zvezda Granda“ sa Miralemom Ramićem. Prvi se predstavio pesmama „Stanica podlugovi“ i „Zašto praviš slona od mene“, dok je drugi ponovo priredio fantastičan scenski nastup u kome je stigao i da se presvuče između pesama. Miralem je napravio pravu žurku i izveo numere „Kafana na Balkanu“ i „Zaustavite zemlju“. Nikola je osvojio pet, a Miralem sedam glasova i slavio direktan prolazak u četvrti krug. 

„Miraleme to je ta energija i taj stil. Dobar scenski nastup, dobro pevaš i to mi se jako dopada. Nikola je sladak ali mu fali malo energije“, rekla je Jelena. Aca Lukas nije dao Nikoli glas jer je bio malo prepotentan iako je odličan pevač. Savetovao mu je da se više opusti na sceni i da se ugleda na Miralema. 

db14678034abd812f610f5f92b98f10147cefa7e

„Ovo je klasičan primer da jedan opušten i ubedljiviji kandidat može da pobedi kandidata koji je tehnički bolji pevač. Miralem ne peva senzacionalno, već šarmerski“, rekla je Marija. 

„Meni su bili obojica odlični“, rekao je Bosanac. I Ani Bekuti su obojica bili dobri, a Miralem je bio šarmantan i u svom fazonu. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić