Login/Registracija

Zategnuta kao praćka: Lejla Zahirović mami uzdahe hot kadrovima iz teretane (VIDEO)

LEJLA ZAHIROVIC ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO FILIP 3 ok

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Lejla Zahirović važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica.

Ona se trudi da ostane u kondiciji, pa tako godinama redovno vežba u teretani sa trenerom. Iako u letnjem periodu ima puno poslovnih obaveza i nastupa, uvek nađe vremena da odradi bar jedan trening.

Lejla tako često na društvenim mrežama podeli fotografiju ili video sa treninga, a tada na mrežama nastane pravo usijanje.

Isto je bilo i ovog puta kada je mlada pevačica zabeležila nekoliko kadrova sa trenigra. Komentari su se samo nizali, a njeni pratioci su saglasni da izgleda sve bolje.

366434569 672832788050298 5337401188752168988 n

-„Zategnuta kao praćka“, „Kidaš“, „Grmiš“, „Goriš“, „Bravo Lejla“ – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Lejla je nedavno za Grand otvoreno govorila o temama iz privatnog života, a prizanala je da je upravo teretana obavezan deo svakog dana.

– Dosta vremena provodim u teretani. Uopšteno, sa ovom novom godinom promenila sam način života iz korena. Dosta toga sam promenila i malo sam se povukla, posvetila nečemu drugom, našla sam svoj mir i ono što meni zaista prija – rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO – Sva izdanja Martine Jozinović u Zvezdama Granda:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković