Login/Registracija

„ZAŠTO ME PROZIVAŠ?“ Ceca i Mili u ŽESTOKOM KLINČU, Ražnatovićeva ZAPRETILA

Nemanja Slavković (28) iz Trstenika ove večeri predstavio se pesmama „Piješ sine“ i „Opa opa“ i dobio tri glasa stručnog žirija, ali je pokazao da ima neviđenu tremu pa je jedva uspeo da izgovori svoje ime i prezime, što je žiri odmah prokomentarisao.

– Šta je sine, prpa? – pitala je Marija kandidata, a Viki se nadovezala: – Šta radite vi tamo pre nego što izađete? Kad završite pevanje niko ne može da progovori.

– Vidi druže, spasla te je Marija i dala ti taj treći glas da ne ispadneš, a Viki je sve vreme igrala, veselila se, ali od glasa ćorak zaključio je Popović.

Naravno, želim da igram i da probudim ovaj deo ovde. Marija, ne znam šta joj je, Bosanac se ućutao, Ceca ga ućutkala, zatvorila mu usta, ništa više ne progovara, Bekuta, ne znam šta je sa njom… Aman ljudi, ajmo rekla je Viki.

– Njegova trema je katastrofa, on je u prvoj pesmi ispao iz ritma, ali nije da ne zna rekla je Marija.

– Viki, hoćeš da ti kažem šta ovde ne valja, a ti da prevedeš? – rekao je Bosanac koji se pohvalio dugim nizom godina žiriranja u „Zvezdama Granda“ i svojim iskustvo.

– 2010. godine kada je Bosanac prvi put bio u žiriju za „Zvezde Granda“, imao je tamno odelo, bela košulja, kravata prisetio se Saša.

Tad je bio fini čikica – dodala je Viki.

Kad se promangupirao, onda je skinuo kravatu, pa posle toga skinuo sako, pa skinuo košulju i onda dolazio u majici rekao je Popović.

Nakon ovoga Saša je pitao ostale članove žirija da iznesu mišljenje o kandidatu, a onda su Ceca i Mili ušli u žestoki klinč. Mili je zamerio Ceci jer je isključila svoj taster i rekla da je samo bila podrška kandidatu.

– Ja sam podrška zato što smatram da treba da ide dalje – rekla je Ceca, dok je Mili dodao: – Opet? 60. podrška zaredom. Uzimaj kandidate i radi.

– Vidi Mili, ne diram te, ne diraj me… Bolje bi ti bilo da me ne diraš – odbrusila mu je Ceca, na šta je Mili ironično dodao: Baš sam se uplašio tebe, znam te!

– Zašto me prozivaš? Ne sekiraj se ti za mene – rekla je Ceca, dok je Mili odbrusio:  Ne sekiram se ja za tebe, nego za šou! 

– Nemoj ti da brineš za šou, od kad sam došla nemamo problem sa gledanošću, rekordi su oboreni rekla je Ceca.

Nakon ove raspravke Đorđe David je ovog kanidata uzeo u svoj tim, a takmičar je potom zadovoljno napustio scenu.

Foto: Z. K. Munja/E. Srdić/L. Cvetković,
Autor: D. Bukovčić