Login/Registracija

Žarku Madžiću na promociji vikali „SKINI SE“, a Isakov komentar je pobedio: „SVE ĆE NAS POKOPATI“ (VIDEO)

Jedan od najseksepilnijih učesnika ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“, Žarko Madžić sinoć je u jednom prestoničkom klubu održao gala promociju spota za prvu pesmu u karijeri koja nosi naziv „U srce da ti se kunem“.


Iako je imao veliku tremu uoči premijere, svakako su je razbili njegovi saborci iz takmičenja koji su ga tokom promocije više puta nasmejali doskočicama i dobacivanjem.

– Skini majicu, skini se – vikali su Isak Šabanović, Muharem Hadrović, Aleksandar Kazić i Emrah Emšo koji su došli kao najveća podrška svom kolegi, ali im je Madžić odgovorio da to neće raditi na promociji, već će sačekati da zađu duboko u noć. 

– Imao sam tremu ceo dan, nije mi bilo dobro, ali večeras sam prevazišao svoja očekivanja. Meni je ovo drugi rođendan, a torta će biti na kraju – s osmehom je rekao Žarko za Grand Online i priznao da veliku zahvalnost duguje Mirku Pučijaševiću, Nemanji Antoniću i Dejanu Milićeviću koji su radili njegov prvenac.


Podrška nije izostala ni od nekadašnjeg mentora Đorđa Davida, koji je mentorski pristup imao i tokom snimanja Žarkovog prvenca. 

– Mislim da će sa ovim napraviti dobar posao. Ovo što je on uradio je hit preko noći, mislim da će mu ovo otvoriti mnoga vrata – rekao je oduševljeno Đorđe i dodao da za svoje pulene iz takmičenja uvek nađe vremena. 

– O mojim pilićima vodim računa, i iako sam mrtav umoran i promocija mi je preko glave, znam da njima strašno znači ako se pojavim – istakao je roker, dok je Isak Šabanović pohvalio Žarkovu upornost i hrabrost da samostalno, u teško vreme za pevače, snimi visokobudžetni spot. 


– Drago mi je što je on izbacio pesmu sa spotom, a nije došao do finala. Neka je izbacio pesmu da nas sve pokopa (smeh). Spot je prebutalan, oduševio sam se, ako nekoga zanima – našalio se Isak, dok je Žarko za Grand Online otkrio i detalje snimanja seksepilnih scena za misicom Emom, sa kojom ga inače mediji i povezuju.

Da li je tačno da su u vezi i kako je protekla promocija, saznajte u videu. 

Autor: I. Ankić