Za noć zarađivao hiljade evra, a sad mora da zaposli ženu (VIDEO)

Beše nekad srećno i berićetno vreme, pogotovo za pevače! Onda je došla korona zbog koje muzičari i dalje trpe veliki gubitak. Izuzetak nije ni Šefki Jahjić, nekadašnji finalista “Zvezda Granda” i pevač neverovatne energije koji je celu porodicu izdržavao isključivo od pevanja.

Za Grand.Online iskreno je govorio o kafanskom životu, najvećem bakšišu, a otkrio je i zašto je tokom korone morao da zaposli suprugu. 

8f2165f2713c2e7793985501150db4dfb325bc58

– Uvek sam veseo, bez obzira šta se dešava jer ljudi ne vole mrgde.Trudim se da kad radim svoj posao da uvek budem na visini zadatka. A kad nisam na poslu, tad je cela kafana moja. Žena daje više para na muziku, mada kad mi je lepo, ni ja gledam na to koliko dajem- priseća se Šefki lepog kafanskog života tokom kojeg je za jednu noć umeo da zaradi vrtoglavu cifru. 

Kako je nepristojno pričati o zaradi, pitali smo ga šta je od bakšiša mogao sebi da priušti. Može da se kupi fin auto, recimo nekih par hiljada. Ali nije sve to moje, deli se to na muzičare – iskren je pevač koji već neko vreme ne radi zbog pandemije. 

Teško je svima, pogotovo muzičarima koji žive samo od muzike, ali preživećemo. Malo sam sa strane sačuvao, na vreme štek’o, dovoljno za neki određeni period. Eto, i žena se sad zaposlila(smeh). Skup je život u Beogradu požalio nam se Jahjić, pa sa osmehom otkrio zašto nije želeo da je zaposli.

Pevač je iskreno govorio i o ljubomori, a ko mu to pravi ljubomorne scene, saznajte u videu!


POGLEDAJTE I
Foto: D. Milošević/Instagram,
Autor: I. Ankić