Login/Registracija

ZA KOGA NAVIJAJU ZVEZDE: Poznati predviđaju ko će pobediti u ZVEZDAMA GRANDA

Večeras počnije 15-to po redu veliko finale najgledanijeg talent šoua „Zvezde Granda“, a ovom muzičkom spektaklu raduju se mnoge nacije širom sveta, ali i nekadašnji učesnici, danas brojni estradni pripradnici. 

Poznate ličnosti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, koje je upravo proslavio ovaj šoua, jedva čekaju da počne noć odluke i ističu da će srčano navijati i podržati svoje favorite na najvećem muzičkom takmičenju u regionu. 


Za Grand Online otkrili su i na koje kandidate tipuju da će odneti pobedu u 15. sezoni „Zvezda Granda“.

Pobednik prošlogodišnje sezone Mahir Mulalić kaže da jedva čeka da spektakl počne, a ove godine će ga uživo i mirno pratiti direktno iz studija na Košutnjaku. Tvrdi da će sigurno doći u Grand kako bi podržao svoju mentorku Mariju Šerifović, a otkrio je i svoje favorite za pobedu. 

– Mustafa Mehić, Meliha Imširović i Željko Vukčević su moji favoriti, naravno – rekao je Mahir za Grand Online, ali nema sumnje da će svakako dati podršku onom koji pobedi.


Nekadašnji pobednik Amar Gile otkrio je da ove godine svim srcem navija za mladog Velida Handžića.

– Odlično peva, talentovan je i veoma vaspitan momak, a još je iz Kaknja – poručio je Gile i pozvao svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama da podrže njegovog sugrađanina, kolegu i prijatelja. 


Velikom finalu raduje se i Isak Šabanović kojem je prošle godine za dlaku izmakla pobeda, ali će ove srčano da navija.  Iako u prošloj sezoni nije uspeo da trijumfuje u najgledanijem šou, ove godine se nada da će pobediti baš njegov favorit.

– Navijam za moje drugare iz prošle sezone – Hanada Džehverovića i Aleksandra Josifovskog. Naravno i za moje Crnogorce Željka Vukčevića i Tamaru Živković – izjavio je Isak koji je svim finalistima poželeo sreću i poručio da bez samopouzdanja nema uspeha.

– Ne postoji neki univerzalni savet, ali moraju da znaju da bez vere u sebe nema izlaska na scenu i treba da budu mirne glave, što ja prošle godine nisam bio (smeh) – dodao je.

 

Iako za sad nema svog favorita, nekedašnji pobednik Mirza Selimović čestitao je svim finalistima i dao im savet pred izalazak na scenu. Po uzbuđenju koje je i sam doživeo, prvo se našalio i poručio im da bez lekova za smirenje ne izlaze, a zatim se uozbiljio i dodao:

– Samo treba da se opuste jer imaju razlog da budu srećni jer su u finalu, a to je samo po sebi velika stvar. Želim svima što bolji plasman, dobre pesme nakon takmičenja i puno sreće kako u finalu, tako i kasnije.

Zorja Pajić nije želela da finalistima daje savet, jer je sigurna da će svako od njih da uradi kako najbolje zna, ali je otkrila za koga navija. 

– Pošto prošle godine nisam imala priliku, a ovog puta navijam za Željka Vukčevića – rekla je ona, dok braća Kazić Dimitrije i Aleksandar navijaju za Hanada Džehverovića. 


Da je ovo bila sjajna sezona pevača uverio se i nekadašnji učesnik, danas poznati pevač Adnan Nezirov koji je sa nekolicinom imao priliku da nastupa. Ipak, jednog od njih je posebno ishvalio i istakao ga za favorita.

– Ja od srca podržavam talentovanog momka Kenena Derviševića – jasan je Adnan koji ovom finalisti predviđa uspešnu karijeru, dok je Dragica Zlatić istakla da večeras navija za Sandru Mladenović, Srđana Stanića i Željka Vukčevića.

– Znam koliko im je sad teško i kako se osećaju, zato sam svim srcem uz njih i biću im velika podrška. Posebno mi je drago što je mnogo mladih pevača ove sezone i navijaću iz sveg srca – istakla je Dragica, dok je njen stariji i iskusniji kolega Bane Mojićević poželeo sreću svim takmičarima večeras, jer je siguran da će im ona i te kako trebati. 

– Nisam stigao da ispratim sve iz ove sezone, jer generalno ne gledam previše televiziju, ali sam putem društvenih mreža i prijatelja informisan i na kraju dobre stvari svakako dođu do mene, te tako mladim i budućim kolegama želim svu sreću večeras i neka najbolji pobedi – rekao je Bane za Grand Online. 


Mada nije stigao do finala, ovogodišnji polufinalista Žarko Madžić otkrio je da će večeras da podrži Alema Bajrovića i Andrijana Petrušovsku koje bodri od samog početka.

– Alem i ja smo se upoznali pre skoro 10 godina u takmičenju, a prošle sezone smo počeli intenzivno da se družimo i postali smo jako dobri prijatelji, a Andrijana je neko koga sam upoznao ove sezone i zgotivio je baš, video kakva je osoba i zaista zaslužuje da što dalje dogura u finalu, tako da moja podrška ide za njih dvoje – istakao je Madžić i dodao: 

– Mislim da će i ove godine pobediti neki narodnjak, jer publika to najviše voli, ali Alem i Andrijana su moji favoriti.


Prošle sezone završila je u top 5 finalista, a ovu Valentina Kuzmanović nije pomno ispratila, pa mnoge od finalista nije ni čula. Ali favorita, naravno da ima. 

– Slabije pratim zbog posla, ali iz sveg srca navijam za Marijin tim, čiji sam i ja deo bila prošle sezone. Ne bih nikoga posebno izdvojila, jer su zaista svi dobri, pa neka narod odluči, verujem u njihov sud – poručila je Valentina, dok je Ermin Redžić Bubi, nekadašnji učesnik popularnog takmičenja, ima odličnu ponudu za pobednika. 

– Sutra nastupam, ali ću reprizu finala svakako ispratiti i to već odmah posle svirke, jer znam da će biti uzbudljivo finale – rekao je i nastavio:

– Mnogo je dobrih i interesantnih kandidata, ali mislim da će ove godine da pobedi devojka. Ako bude tako, pozvaću je sa sobom na turneju po Americi ove godine. Toliko od mene.


I Krstinja Matanović pomno će pratiti izbor za 15.po redu pobednika „Zvezda Granda“, a za favorita istakla je Crnogorca Željka Vukčevića iz tima Marije Šerifović.

Želim mu svu sreću večeras, jer je pokazao kako se peva i bori za ono što želiš i tako se predstavlja država. Mogu samo da čestitam Mariji, u njenim komentarima u emisiji sve je rečeno, razbili su. Naravno, navijam i za ostale njene kandidate Mustafu Mehića i Melihu Imširović istakla je Krstinja.

Njen saborac iz prošlogodišnje sezone akmičenja Muharem Hadrović javno je uputio podršku Aleksandru Josifovskom, Alemu Bajroviću, Hanadu Džehveroviću, Mustafi Mehiću i Melihi Imširović.

Podsetimo, večeras se za titulu pobednika bori 16 kandidata, a pobednika će odabrati publika putem SMS glasanja. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić/ T. Bogavac