Login/Registracija

VREME LETI! Ovim zvezdama Granda su deca stasala za prvi razred (FOTO)

Mnoge javne ličnosti ispratile su svoju decu u prvi razred osnove škole, a ponosni roditelji su im poželeli sreću i objavili fotografije svojih đaka. 

Saša Kapor i njegova supruga i Nikolina Kovač posvetili su emotivnu poruku sinu Nikolaju.

„Najdraži tatin dečače, srećan ti novi početak još jedne važne etape u životu! Vole te beskrajno mama, seka i tata“, napisao je Saša u opisu prve školske fotke svog sina Nikolaja. 

……

I Ivana Pavković i njen suprug Petar Mitić imaju sina Vujadina koji je još mali za školu. Međutim, Ivanina sestričina iz Bora je pošla u prvi razred, a ponosna tetka se pohvalila na društvenim mrežama. 

„Mila moja mala devojčice, srećan novi početak! Ena, naš đak prvak… Volimo te najviše na svetu!“, napisala je pevačica.

……

I starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika stasala je za prvi razred, a ponosna mama pohvalila se ovom Heleninom fotografijom na Instagramu. 

Takmičarka „Zvezda Granda“ Ana Vlajić ima troje dece sa svojim bivšim suprugom Darkom. Stariji sin Viktor i ćerka Agelina su krenuli u školu, dok je najmalađa Anika u predškolskom uzrastu.

I za pobednika „Zvezda Granda“ Baneta Mojićevića juče je bio poseban dan jer je njegov stariji sin Radoš krenuo u prvi razred, a kako je to izgledalo saznajte OVDE.

Autor: A. B.