Login/Registracija

Voja Nedeljković otkrio TAJNE „ZVEZDA GRANDA“, pa pomenuo finale: „PRAVIĆEMO KLADIONICU“

Voditelj „Zvezda Granda“ Voja Nedeljković prilikom gostovanja u emisiji na televiziji Grand otkrio je neke tajne ovog popularnog muzičkog takmičenja koje se uskoro bliži velikom finalu.

– Imali smo jedan duet pre dva kola u pitanju su bili Boda i Dana, oni su imali stilski i scenski nastup, otpevali su po dve pesme i oni su za te četiri pesme promenili stil, izgled, ponašanje, način pevanja… Ja sam u šali onda rekao u onoj mojoj sobi emocija u bekstejdžu, Evrovizija je školska priredba za ovo… Oni to rade 5 dana, snimaju, pripremaju, ponavljaju, a kod nas se sve dešava na licu mesta, jedan na jedan i to deluje onako impozantno – otkrio je Voja.


– Popović misli da je ovo sada najjača sezona što se tiče kandidata… Popović nama privatno, van kamera kaže da ne može da pogodi ko će pobediti. Ranije je imao troje, a sada kaže ima minimum 7, 8 za koje misli da će pobediti. Pravićemo neku internu kladionicu, kladićemo se u makarone, u kafu… Ja sam pogodio pre 2, 3 godine, ali ne odmah, nego pred samo finale da će pobediti Anid Ćušić – kaže voditelj.

– Mislim da ćemo za sledeću sezonu imati opet jak motiv za kandidate koji se budu prijavljivali, jer Popović opet pominje neki stan koji će se dodeliti i to na nekoj bitnoj lokaciji, automobile, dobijaju se i ugovori koji ti garantuju nastupe spotove – otkrio je Voja u emisiji „Grand magazin“.

Pogledajte šta je sve Voja ispričao o „Zvezdama Granda“.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić