Login/Registracija

Viki o dolasku kume u žiri: „Ko kaže da neće biti ČARKI?! UME CECA DA BUDE OŠTRA“ (VIDEO)

Orna za nove radne pobede! Baš tako možemo da opišemo raspoloženje i entuzijazam Viki Miljković u novoj sezoni „Zvezda Granda“. 


Pevačica i članica žirija najgledanijeg šou juče je stigla u Grandov studio raspoloženija i nasmejanija nego ikad. Kako je rekla za naš portal, od ove jeseni ima mnogo razloga za to. 

– Odmarala sam, bila sam 10 dana u Turskoj,  mada mi je odmora još malo falilo. Ali puna sam neke pozitivne i dobre energije. Uvek kako počinje sezona i snimanja tu je neka doza adrenalin i napetosti, i svi smo znatiželjni kako ćemo krenuti. Dok ne sednemo u stolice, zaista ne znamo kako će biti. Sada imamo i promene u žiriju, tako me baš interesuje kako će sve ovo izgledati – izjavila je Viki pred početak prvog snimanja, pa se osvrnula na odluku Jelene Karleuše da napusti žiri i potez Grand produkcije da u šou dovede novu članicu. 


– Posebno mi je drago što je to Ceca. Moram da se osvrnem i na to što je Jelena napustila žiri. Svako ima pravo da bira i menja posao, svako ima neku svoju matematiku. Mi smo kao ekipa funckionisali jako dobro, iako je to nekada bilo vrlo napeto i žustro i to nisu bile nameštene svađe, ali smo kao ekipa imali fantastične uspehe. Meni je žao bilo i kad je odlazio Šaban i Lukas i sada kada je otišla Jelena, ali mi je još draže što tu dolazi Ceca koja je moja kuma – rekla je Viki, a nas je zanimalo da li je, s obzirom na njeno dugogodišnje iskustvo u žiriju,  dala savet kumi pred novi poslovni poduhvat.   

– Ne trebaju njoj saveti, jaka je sama za sebe. Nisam baš sigurna da sad neće biti čarki, ume da ona da bude oštra ako je neko potkači – odgovorila je Viki.

Kako kaže, očekivanja pred novu sezonu su prevelika, a da li je ove godine spremna za pobedu, saznajte u intervjuu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić