Login/Registracija

Viki ima PREDVIDIVE komentare, Bosanac kao DEDA IZ SIMPSONOVIH

U večerašnjem duelu glasove su ukrstili Rizo Feratović iz Crne Gore koji je bio u Milijevom timu i Sanela Marković iz Lajkovca iz tima Cece Ražnatović i u ovom duelu dali sve od sebe za ostvarenje svojih snova i prolazak u naredni krug takmičenja.

Rizo se predstavio pesmama „Prosinac“ i „Suada“, dok je Sanela otpevala „Dve muzike“ i „Slađano moje, slađano“, a rezultat na kraju duela bio je nerešen sa 4:4, a prvi je reč za komentarisanje dobio je Bosanac koji je smatrao da ovo nije bilo dovoljno za prolazak u naredni krug.

Ana je bila sličnog mišljenja kao Bosanac, ali je ipak nagradila Rizu jer je smatrala da se u ovom duelu više borio.

– Rizo tvoja energija na sceni je bila takva da si nas lepo zabavio, ali pevački nismo popadali u nesvest… Ti si svoj nastup prilagodio pesmi i meni je to bilo baš lepo, a Sanela jeste se potkrao po neki falšić, ali imaš lep triler i toliko si procvetala u ovoj sezoni, u ovoj sezoni si ti neka druga Sanela, oživela si, kao ono reanimacija, meni uopšte nije bilo toliko rđavo – dala je Viki podršku takmičarima.

– Očekivao sam da ćeš to da kažeš, ponekad imamo i predvidive komentare – zaključio je Popović, ali je Viki ostala prti svom mišljenju.

– Vas dvoje ste po mom mišljenju bili ujednačeni, ništa naročito… Za ovaj krug nedovoljno dobro, nekako ste iskukali ove glasove – bila je oštra Sneža.

Marija je zaključila da su bili bolji od prethodnog para i da su se više borili i imali više energije, takođe je rekla da smatra da je ovo realan broj glasova.

– Ja ne bih rekao da ste kao prethodni par, energetski da, ali su oni bolje pevali. Rizo, ja živim u Srbiji od rokenrola, to je kao da kažeš da živiš u rudniku uglja od zlata, prema tome dajem sebi za pravo ovo što ću ti reći… Prva pesma od Tonija Cetinskog ne može da se peva kao narikača na groblju – objasnio je Đorđe.

– Rizo, Bosanac ti je kao onaj deda iz Simpsonovih, on počne da priča i verovatno je zaspao i nije glasao, tako da od njega nisi dobio glas, a Đorđe je glasao za drugog kanidata i to neka mu služi na čast – rekao je Mili.

Ceca se složila sa ostatkom žirija, ali i dala pohvale kanidatima kao i podršku za ostatak takmičenja.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić