„VI STE SVI SELJACI“: Jelena vređala žiri, a onda je u mašinu uhvatila Kosmajca i to zbog KOTLIĆA (FOTO)

Peti duel za večeras bio je između Stefana Petrovića Kosmajca, koji je u timu Viki Miljković, dok je na poziciji broj dva bila Milica Čikarić, Jelenina kandidatkinja. Stefan se predstavio pesmama „Dobro veče izgubljena nado“ Zorana Kalezića i „Kako da se radujem“ od Đanija, dok je Milica odabrala da otpeva numere „Rođeni (bato)“ od Kaliopi i „Srećo reci“ Maje Odžaklijevske. Bosančevim glasom odlučeno je da Kosmajac ide direktno u polufinale, dok će se Milica boriti u baražu.

„Ja ne mogu da verujem da ste oštetili brutalnu pevačicu kao što je Milica, jer ste u duši seljaci. Brkati harmonikaš je naravno glasao za Kosmajca. Milica je pevala mnogo teže pesme, a Kosmajac je pevač za slave i ispraćaje. Kad sam videla kako meša kotlić, sve mi je bilo jasno. Ti si dečko i stvoren da mešaš kotlić i pevaš“, osula je Jelena paljbu i po kolegama i po Kosmajcu.

cff82aed1a50200d13b1eb26d277db179c999c08

„Nemoj da vređaš dečka. Kosmajac je pravi gospodin, koji peva šumadijske pesme baš onako kako one i treba da se pevaju. Jedinstven je u takmičenju i takav nam treba. Ti si ljubomorna što nisi sa svojim kandidatima kuvala kotlić“, odbrusila je Viki Jeleni.

7af0c1cc95b84220aba8b8901883baa10734c94d

„Kosmajac je bio fenomenalan, ali i Milica je bila zaista fantastična“, zaključila je Viki, nakon čega je Jelena ustala i još jednom poručila kolegama iz žirija da su pravi seljaci.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić