Login/Registracija

VESELJE ZBOG ROĐENJA BLIZANACA: Pevača iscepali, sin Vujadin bio ZVEZDA VEČERI (VIDEO)

Pevačko- bračni par Petar Mitić i Ivana Pavković odlučili su da proslave dolazak blizanaca na svet, a žurku su sinoć priredili u jednom beogradskom restoranu. Ali kako je mama još uvek u bolnici ponosni tata, zajedno sa sinom Vujadinom dočekao je goste među kojima su se našle i njihove kolege sa estrade.

Ekipa portala Grand Online našla se na licu mesta kako bi ovaj događaj ispratila i ekskluzivno vam donela sve detalje gala slavlja u porodici Mitić – Pavković. 

Kako običaj i nalaže, ponosnom tati odmah su iscepali majicu, zbog čega je morao da promeni nekoliko tokom večeri, a kolege sa estrade istakle su da sa velikom radošću dolaze kod Petra na žurku. 

–  Srećna sam zbog Ivana i Petra, to su predivni, mladi ljudi, osnovali su porodicu na vreme i uspešno se bave svojim karijerama. Počastovana sam što sam jednom takvom paru prijatelj i što uživam u svim u njihovim radostima – izjavila je Milica Pavlović za Grand, dok je Aleksandra Mladenović otkrila kada će se ona ostvari u ulozi majke. 


– Kad bi Bog pošalje muža, vrlo rado ću mu roditi tri sina. Volela bih da imam puno dece. Ja od srca čestitam Ivani i Pepiju i došla sam da se zajedno sa njima radujem ovom prelepom događaju – s osmehom je rekla pevačica, dok je njena koleginica Dragica Zlatić dodala da je bila ganuta kada je prvi put čula da Ivana čeka blizance, a njihovom dolasku na svet sinoć se veoma radovala, pa je pred našim kamerama i sebi poželela jedno dete uskoro. 


– To je retkost da prirodnim putem dobijete blizance i odmah sam zvala Pepija da mu čestitam. I večeras mi je rekao da se seća kako sam mu od srca čestitala. Valjda ću i ja uskoro, volela bih. Negde se rodio taj moj srećnik, samo da ga pronađem – izjavila je Dragica.

Najveseliji na proslavi svakako je bio Pepi koji nije mogao da sakrije sreću, isto kao i njegov stariji sin Vujadin koji je za Grand Online dao i prvi intervju u životu.


Dobio sam dva brata, Vojina i Vuka, čuvaću ih. Liče na mene, ali Vojin više liči, njega ću više da čuvam. Možda će mama sa bebama doći kući za dva, tri dana, a možda i sutra izjavio je maleni Vujadin koji je čak i našeg reportera nasmejao i raznežio. 

Sve detalje gala proslave i intervju sa Vujadinom pogledajte u videu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić