Verila se zvezda Granda, o ovakvom iznenađenju nije mogla ni da sanja: „Rekla sam da“ (VIDEO)

Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Kristina Denić rekla je „Da“ izabraniku Stefanu koji je zaprosio na neverovatan način.

Kristina i Stefan su već dugo u stabilnoj vezi, a sada su rešili da odu korak dalje, pa je kako red nalaže usledila veridba.

verila se kristina denic

Verila se Zvezda Granda Kristina Denić

Stefan je sve organizovao u tajnosti, devojku je odveu u stan, a ona nije mogla ni da nasluti da je tamo čeka veliko iznenađenje.

Stan je bio dekorisan balonima crvene boje, tu su se našli prijatelji koji su mu pomagali u organizaciji, a onda je zasvirala violina i on je uz zvuke pitao Krsitinu da se uda za njega.

verila se kristina denic 1

Ona od šoka nije moga da veruje šta je Stefan uradio, ali je naravno pristala i video podelila na društevenim mrežama uz poruku „Rekla sam Da“.

verila se kristina denic 1 1

Stefan se takođe već godinama profesionalno bavi pevanjem, a kako smo saznali njih je spojio posao, pa su nakon druženja uplovili u emotivnu vezu.

Kako je izgledala romantična veridba Kristine Denić, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Žiri na snimanju Zvezda Granda:

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Milinković