Login/Registracija

Verica Šerifović otkrila: MARIJA JE MNOGO VOLELA DA BROJI PARE!

Marija Šerifović sinoć je bila gošća prve epizode nove emisije “Šok tok“ na Prvoj televiziji, u okviru koje su pušteni prilozi rađeni u njenom rodnom Kragujevcu, a za koje je glavni sagovornik bila njena mama Verica.

Ona je prilikom razgovora otkrila zanimljivosti iz Marijinog detinjstva, pa se prvo osvrnula na njenu fotografiju koju drži pored kreveta- Ova njena fotografija sa kikama mi je omiljena. A najsimpatičnija mi je jer Mara ovde ima šiške koje je sama ošišala- rekla je Verica pa pokazala čuvenu fotografiju.

……

Pored muzike, Šerifovićku su kao dete veoma zanimale pare, pa je Verica objasnila šta je sa istim pevačica radila- Mnogo je volela da broji pare– rekla je Verica, a onda je Marija objasnila o čemu se zapravo radi- Volela sam da slažem novčanice, dinare, dolare, ali onako glava na glavu.

Da nije u pitanju samo ljubav prema “slaganju“ novca, još jednom je potvrdila mama Verica, govoreći šta je to Marija jednom prilikom tražila za rođendan- Kaže, hoću vitaminski sendvič. Ja je pitam šta joj je to, a ona mi šalje sliku presečene kifle u kojoj su pare. Ali eto, ove godine je ona meni poklonila vitaminski sendvič za rođendan- kroz smeh je rekla Verica.

PROČITAJTE I:

Sa 10 godina pravila najbolje vanilice, roditelji joj nisu dali da bude pevačica, a sada radi i jedno i drugo! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac/ Prva