Login/Registracija

VEČE ZA PAMĆENJE Biljana i Tifa sa kolegama nazdravili uspehu nove pesme (FOTO)

Bosanska rokenrol legenda i taze Beograđanin Mladen Vojičić Tifa nedavno je snimio duetsku pesmu „Opraštam“ sa zvezdom Granda Biljom Marković, a njih dvoje okupili su brojne kolege na promociji spota koji je rađen u produkciji „Paradox Pictures“. Autor pesme Goran Ratković Rale, koji je i za Tifinog kolegu iz Bijelog dugmeta Alena Islamovića napravio hitove sa Indirom Radić i Milicom Pavlović, došao je na ideju da legendarni roker ukrsti glas sa jednom od najboljih mladih folk pevačica. Sam Tifa kaže da to nije ništa neobično.


„Za mene postoji samo dobra i loša muzika, žanrovske podele me ne zanimaju, a Bilja je sjajna pevačica i divna devojka i bilo mi je zadovoljstvo da otpevam sa njom pesmu koja govori o praštanju i pomirenju“, rekao nam je Tifa i otkrio da je i sam snimio jedan folk album, koji je za njega uradio čuveni kompozitor Ibro Mangafić, ali ga još nije objavio.


Da se rok zvezda odlično slaže sa kolegama iz folk branše, uverili su se i brojni gosti na promociji održanoj u klubu „Skver“. Bili su tu, između ostalih Katarina Grujić, Nadica Ademov, Ljubomir Perućica i mnogi drugi. Pogledajte video spot za pesmu „Opraštam“: 


Autor: A.Bakić