Login/Registracija

VEČE USPONA I PADOVA: Žiri bacao sudiju na TEŠKE MUKE (VIDEO)

Iza nas je još jedna sjajna emisija „Zvezda Granda“ u kojoj se predstavilo sedamnaest talentovanih pevača. Ushićenje, slavlje ali i razočarenje samo su delić žestoke subotnje večeri.


Nije bilo lako Enisu Todiću i Maji Đorđević da probiju led u još jednoj epizodi šestog kruga. Krajnji rezultat jednom kandidatu išao je na sreću, dok se drugi, na žalost u ovoj emisiji oprostio od takmičenja, a o kome se radi saznajte OVDE.

Majin stajling tokom prethodnog predstavljanja izazvao je veliku buru komentara, a Popović je odmah želeo da čuje Bekutin komentar koji je iznenadio mnoge.


Naredni duel u kome su glasove ukrstili Almir Gačić i Miloš Kovačević zadao je ozbiljne muke žiriju, ali i Saši Popoviću.

– Ej bre, pa koji ste vi foliranti, našli ste mene! – vikao je Popović koji je bio ubeđen da su se članovi žirija dogovorili kako da glasaju.

Nije ni sudijama lako kada moraju da donesu konačnu odluku, a upravo u ovom duelu Sale se našao u nebranom grožđu, a kakav je ishod saznajte OVDE.


U prvi mah činilo se da je žiri opustio ruku te da će šestice samo leteti, međutim ne zadugo.

Nije im dugo trebalo da razljute Mariju Šerifović koja je bila vidno izrevoltirana duelom između Nine Đumić i Snežane Kačar.

– Devojke, šta je ovo? Nina, prestani više da izgledaš, počni da pevaš, molim te. Treba ti malo. Ovo ti govorim zato što postoji bezbroj pevačica koje pevaju malo bolje od tebe, a izgledaju duplo gore od tebe , a strava su. Popravi Nina to pevanje. Druga kandidatkinja, ja znam da tebe tvoj mentor voli, i ulaže vreme, međutim nije bilo dobro. Ja ne znam šta ovakvi kandidati treba da rade u sledećem krugu, to je moje najiskrenije mišljenje- jasna je bila Šerifovićeva, a kako je glasao ostatak žirija pogledajte OVDE.


Ubrzo su njeno raspooženje, ali i ostatka ekipe popravile mlada Dragana Kostova i Teodora Marković zbog čijeg duela je Saša Popović morao da donese neočekivanu odluku.

Osim kandidata i mentori su rešili da celo veče direktoru zadaju mukem posebno kada je došlo do rasprave nakon glasova koje su dobili Žarko Madžić i Andrijana Petrušovska.


Ljudi da li ste vi svesni ko je danas dobio tri ili četiri glasa? Ovo nije u redu nikako! Da ste dali po tri glasa, naravno govorim onima koji nisu dali. Ja vam kažem da ste se sada ogrešili o oba kandidata, pa nemojte tako. Ne pratite fabulu radnje. Nije dobro, ovo nije okej majstori. Obraćam vam se sa puno poštovanja, ali ovo zaista nije u redu. Nemojte to da radite- bunio se Đorđe David.

Raspravu, ali i neizvesnost koja je trajala do samog kraja prekinuo je Popović odlukom koja je sve iznenadila.


Možda i najlepši osećaj takmičara je kada demantuju i pozitivno iznenade stručni žiri. Upravo to se dogodilo nakon duela između Damjana Dimevskog i Branke Šaule.

I na samom kraju neki su slavili, dok su pojedini napustili takmičenje. Ukoliko niste ispratili da li će se vaš favorit naći na Grandovoj sceni i u sedmom krugu pogledajte video ispod.

Ovako zanimljivu emisiju i fantastične pevače vredi poslušati još jednom:

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović