Login/Registracija

Vanja priredila NEZABORAVNO IZNENAĐENJE porodici: „Mama je PALA U NESVEST“

Pevačica Vanja Mijatović već neko vreme ne skida osmeh sa lica, a za to ima mnogo razloga. Nova pesma, selidba i ljubav su samo delić onoga što joj se desilo u prethodnom period, ali jedan događaj posebno je oduševio.

– Brat  mi je došao iz Njujorka, mama je pala u nesvest. Nisu znali, iznenadili smo ih, vešto smo skrivali stvarno. Nije bio tu tri godine, otišli smo pravo dole kod roditelja i mama je sedela, radila je nešto na kompjuteru. Ja sam ušla i trebao je da uđe moj verenik, a umesto njega je ušao moj brat. Ona je sigurno jedan minut stajala šokirana, pa smo odmah zvali tatu hitno da dođe. On je pomislio prvo da se svašta loše desilo, ne daj Bože, ali stvarno su se obradovali, toliko mi je nedostajao i toliko mi je bilo lepo. Provela sam baš dosta vremena sa njim- ispričala je Vanja.

Nije nepoznato da braća neretko budu prilično strogi kada je u pitanju sestrin izbor partnera, te je tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ voditeljku Vesnu Milanović zanimalo je šta je Vladan rekao za Vanjinog verenika.

– Oni su se super složili, video ga je pre tri godine kada je bio, ali tada smo bili na početku veze. Odobrio je! Mladoženja je dole naš iz Trstenika, blizu Kraljeva. Sve što je blizu Kraljeva može (smeh)- istakla je pevačica.

Inače brat Vanje Mijatović, već nekoliko godina živi i radi u Americi. Po struci je magistar džez klavira koji je veoma uspešan u muzici, a pevačica Snežana Đurišić jedna je od mnogih koja za njega ima samo reči hvale.

– Jednom prilikom sam bila na jednom gostovanju u Njujorku i imali smo neki problem sa muzičarima i meni neko kaže da će doći brat Vanje Mijatović. Rekli su mi da odlično svira klavijaturu, dečko je uradio toliko dobar posao da sam ja bila oduševljena. Zaista su divna muzička porodica- istakla je Đurišićka.

POGLEDAJTE I

Riki Martin pozvao našu pevačicu, stigla PRETNJA s druge strane (VIDEO)

Pevačica OTKRILA sve o odnosu sa Vanjom Mijatović: „KULIRAM JE I NE SLUŠAM“

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović