Login/Registracija

Vanja drastično SMRŠALA pred svadbu, pa se dotakla VENČANICE koju krije od muža

Nekadašnja zvezda “Granda“ Vanja Mijatović iako verena već duže vreme, zbog pandemije korona virusa nije uspela da organizuje svadbu kakvu želi, a sada je konačno sa ushićenjem najavljuje za oktobar mesec.


Pevačica tvrdi da za razliku od drugih mladi ne oseća stres i tenziju uopšte kao i da uživa u svakom detalju organizacije u kojoj je pomaže drugarica.

Kao i većina žena, najviše se raduje momentu kada će obući venčanicu, a još srećnijom je čini to što je uspela da skine višak kilograma te će joj bela haljina stajati kao salivena.

– Morala sam, širi se haljina. On me voli kakva god da sam, jer voli se duša, a ne telo. Šijem haljinu dva broja manju. Jesam oslabila, trudim se i mnogo sam gladna. Preuzbeđena sam– rekla je ona i priznala da njen budući suprug još uvek ne zna kako venčanica izgleda.

– Krišom sam mu pokazala da bih videla na koji fazon mu se sviđa. Laknulo mi je kad mi je rekao da mu se dopada, ali on još ne zna koja je. Jedva čekam da vidim reakciju– dodala je Vanja.

Priznaje da joj je na svadbi najbitnija stavka muzika te da se istoj posvetila najviše, pa je tako logičan zaključak da Vanja planira nezaboravan provod za svoje goste.

– Nećemo imati nikakav protokol. Bitno je da dođu svi, biće puno kolega i saradnika, jedva čekam sve da ih vidim. Samo je važna dobra energija– kaže ona i dodaje da će oberučke prihvatiti ukoliko neko od kolega bude želeo da se lati mikrofona.

Za kraj je otkrila i da li je ostala pri tome da joj kuma bude njena koleginica Aleksandra Mladenović, kako je već najavljivala.

– Naravno! Rekla sam da bih volela da mi ona krsti i dete kada ga budem imala jednog dana– zaključila je Vanja za Kurir.

POGLEDAJTE I:

Pevačica pomerila granice, fanovi saglasni: „ZASLUŽUJEŠ SVETSKU SCENU“ (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac