Login/Registracija

UŽIVO SUPER FINALE: Hana iznenadila stajlingom, Antonio priredio romantiku uz sveće (FOTO)

Počelo je finale „Zvezde Granda“ u kome se 12 kandidata bori za laskavu titulu pobednika najpopularnijeg muzičkog takmičenja. Spektakularno veče otvorili su Voja Nedeljković i Sanja Kužet praćeni ovacijama publike. 

„Dobro veče poštovani gledaoci i draga publiko. Atmosferu čujete, a nadamo se i lepo vidite preko vaših tv prijemnika. U takmičenju su ostali samo najbolji, a njih je 12 odnosno šest devojaka i šest mladića“, rekli su Voja i Sanja. Voditeljka je u nastavku rekla da će u glasanju pored šestočlanog stručnog žirija učestvovati i 30 pevača kako sa domaće scene tako i iz komšiluka koji će telefonskim putem glasati po evrovizijskom sistemu. 

Pobednik „Zvezda Granda“ je onaj takmičar koji u ukupnom zbiru glasova stručnog žirija i publike koja glasa pustem sms poruka bude na prvom mestu, a na poklon dobija automobil, statuu, pesmu i spot. Pobednici koje izaberu stručni žiri i publika dobiće po jednu pesmu od „Grand produkcije“. Voja Nedeljković je objasnio da publika koja glasa sms porukama može da pošalje najviše 20 poruka za nekog kandidata. 

Pogledajte kako da glasate OVDE.

Finale je otvorila Monika Ivkić iz Beča koja je sedela na ljuljašci i zapevala pesmu „Blago suzama“ Andreane Čekić. U nastavku je zaplesala sa zodnim momkom na sceni uz pesmu „Okeani“ JeleneTomašević. 

Na scenu je potom izašao Boris Petrović koji je obukao radnu uniformu umesto elegantnog odela i scenu pretvorio u benzinsku pumpu. Harizmatični takmičar iz Žitišta predstavio se pesmama „I barval purdela” Šabana Bajramovića i “Onaj ko te ljubi sretan je“ Tošeta Proeskog.

Treća po redu nastupila je Lidija Janković poznatija kao Adel za narodnu muziku. Njeno izvođenje pesama „Eh kad bi me majka ponovo rodila“ Zorice Brunclik i „Maruška“ Verice Šerifović publika je nagradila dugim aplauzima.

Odličan nastup priredio je i Anid Ćušić koji je ponovo bio siguran na sceni. On je otpevao pesme „Lažo“ Lapsus benda i „Oprosti mojoj mladosti“ Nikole Rokvića.

Hana Mašić na scenu je izašla u stilu svetske zvezde u seksi crnoj haljini. Uz prvu pesmu “Pametna i luda” Marije Šerifović imala je romantičan nastu, a potom je pokazala i svoje plesno umeće uz numeru „Upravo ostavljena“ Jelene Karleuše.

Na stotine sveća gorelo je na velelpnoj sceni na kojoj se predstavio Antonio Krištofić iz Opatije. Šarmantan momak otpevao je fantastično pesme „Molitva za Magdalenu“ Olivera Dragojevića i „Onaj ko te ljubi sretan je“ Tonija Cetinskog.

Usledio je vrlo prvokativan nastup lepe pevačice Aleksandre Saške Hajder koja se ovaj put potpuno oslobodila na sceni. Svojim seksi plesom uspela je da zavede momka na sceni i da odlično otpeva pesme „Poljubi me“ Nine Badrić i „Muškarac koji mrzi žene“ Jelene Karleuše.

Pravo iznenađenje priredio je Miralem Ramić koji je zadivio publiku devojkom koja je za vreme njegove prve pesme „Kafana na Balkanu“ izvodila akrobacije na šipki. Usledio je i striptiz takmičara iz Bosne i Hercegovine koji je u pratnji plesne grupe podigao atmosferu u studiju uz numeru „Volio bih“ Dubioze kolektiva.

Velika scena bila je posuta ružama kad je izašla Lejla Zahirović koja je otpevala pesme „Med i žaoka“ Jelene Tomašević i „To mi radi to“ Doris Dragović.

Usledio je nastup Emraha Emša kome je pesma bila u prvom planu. On je dodatno zagrejao atmosferu numerama „Gitaro sviraj“ Muharema Serbezovskog i „Hendikepiran“ Lapsus benda.

I Teodora Toković blistala je u elegantnom izdanju, a za izvođenje pesama „More pelina“ Marije Šerifović imala je plesače na scenu. Uz drugu bržu pesmu „Da l ona zna“ Milene Vučić usledio je i vatromet.

Poslednji takmičar u finalnoj večeri bio je Šefki Jahjić, majstor dobrog štimunga. Nakon prve pesme „Cigani, drumovi“ Muharema Serbezovskog svi u studiju su pevali sa njih numeru „Geljam dade“ Šabana Bajramovića.

Glasanje stručnog žirija je u toku. Uskoro ćemo saznati ko su pobednici 12. Sezone „Zvezda Granda“!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić