UZBUĐENJE I NEOČEKIVANI OBRTI Evo ko je uspeo da prođe u četvrti krug (FOTO)

Počeo je treći krug „Zvezda Granda“ i kandidati su konačno došli u situaciju da „odmere snage“ sa svojim kolegama iz takmičenja. Napetost je bila velika, a veću tremu od takmičara činilo se da imaju njihovi mentori.

Jelena Karleuša se i ovoga puta žestoko borila za jednog svog kandidata, ali je protivnički kandidat uspeo da je šarmira jednim potezom OVDE. Pop diva je prokomentarisala za jednu svoju učenicu kako bi bilo lepo da napumpa usta, a ta njena izjava izazvala je lavinu komentara OVDE. Takmičarski par koji je u prethodnim krugovima oduševljavao svojim nastupima, ovoga puta nije uspeo da osvoji žiri i prođe u četvrti krug. 

7c59776e438e4eb10181a3290d0a5494893c01a1

U prvoj emisiji trećeg kruga predstavilo se 11 parova odnosno 22 takmičara. U četvrti krug zasluženo su prošli: Darko Kocevski Darinos, Elena Milenkovska, Samir Alebić, Hamza Sokolović, Martin Ajdarević, Denis Ahmetović, Goce Boškovski, Jakov Juričević, Daniel Vasić, dok su posle baraža svoje mesto u daljem takmičenju uspeli da obezbede i Martinijan Kirilovski, Andrijana Stojanović i Benjamin Kličić. 

Pogledajte koja su se tačno pravila promenila u trećem krugu OVDE. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić