Login/Registracija

USPOMENE STARE TRINAEST GODINA: Zvezde Granda i voditeljka u KUPAĆEM (FOTO)

Kada su se pojavili davne 2007. godine u trećoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ postali su miljenici publike koja danas sa njima u glas peva brojne hitove kojima su se proslavili.

Mnoge od njih i danas pratite, a neke od njih ste možda i zaboravili, ali kako je Slobodan Batjarević Cobe u poslednje vreme nostalgičan odlučio je da nas na društvenim mrežama podseti na zajedničke momente sa svojim dragim kolegama.

Naime, Cobe je na svom Instagram profilu objavio fotku staru više od jedne decenije i prisetio se svojih slavnih dana u „Zvezdama“ sa kolegama među kojima su Rada Manojlović, Milan Dinčić Dinča, Dušan Svilar, Milan Stanković i Katarina Živković.

– Uspomene Zvezda Granda- napisao je Batjarević u opisu slike .

Kako su u trci za uspeh delili i dobro i loše, nije tajna da su mnogi od njih danas veliki prijatelji i saradnici.

Ipak posebnu pažnju privukao je video na kome Cobe vredno trenira pripremajući se za nastup nakon finala u „Zvezdama“, dok ga intervjuiše tadašnja voditeljka Ena Popov.

Moramo priznati da se u poslednje vreme Cobe posvetio privatnom životu i porodici, a najviše vremena provodi u Berlinu budući da je nedavno postao ponosni deka i to već u četrdesetoj godini te poneo titulu najmlađeg dede na javnoj sceni.

Podsetimo, u trećoj sezoni pobedu je odneo Dušan Svilar, dok su se Cobe i njegove kolege plasirale u samo finale i ubrzo postali jedni od najpopularnijih pevača na estradi i vlasnici numera koje su postale mega hitovi.

POGLEDAJTE I

KAD PRE? Zvezda Granda postao DEDA: „Najmlađi sam deka na estradi“

Ovako izgleda kad COBE ima razloga za SLAVLJE: „Rođenje unuke, ja prvi put pijan“ (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović