Login/Registracija

„Uništila si kandidata, a pokvarila si i Tašketa,“ Bosanac zamerio Viki!

Drugi večerašnji par je mešovit. Na scenu su izašli Manja Marković (19) iz Beograda i Selim Selimović (28) iz Niša. Manja je kandidat čiji je mentor Dragan Stojković Bosanac, a odabrala je pesme „Zadržaću pravo“ Cece Ražnatović i „Vrati se još jednom“ Zorice Brunclik, dok je Selimov mentor Viki Miljković, a on večeras peva „Ja bez tebe nisam“ Šerifa Konjevića i „Damu“ Latino benda. Na kraju je rezultat bio 2 prema 3 glasa, tako da će oba kandidata u baraž. 

A onda su usledili komentari žirija, koji ni ovog puta nisu štedeli nape kandidate. Mariju je zanimalo da li je Bosanac birao pesme kandidatkinji, na šta je rekao da zbog cele situacije nije.

– Mislim da su oboje pogrešili pesme i tonalitete – rekla je Marija. – Manja, prva je bila katastrofa. Selime, nije mi se dopalo kako si pevao šerifa, vokali se nisu čuli. 

Jelena Karleuša je odmah najavila da će biti duhovita i pametna, a potom se obratila i kandidatima.

– Manja, 19 godina, iz Beograda. Interesantno da ovako mlada devojka, tinejdžerka ima ovako specifičan ukus za muziku – na ovo joj je Manja odgovorila da je na toj muzici odrasla. – Ne znam šta pre da osudim, da li pevanje , ili stajling neadekvatan za tvoje godine i figuru. Kako mi fale Bosanci, kad je već seljana, da bude ona masna, da kidaju! 

Na to je Saša objasnio da je emisija snimana dok su granice još bile zatvorene i da će Bosanci biti u septembru. 

– Selime, sviša mi se kako se zoveš i prezivaš, rođen si da budeš zvezda. Kao neki Arapin si, seksi si, ima nešto u tebi. Samo se opusti – komentarisala je Jelena drugo kandidata.

Ana nikome nije dala glas, a to je obrazložila.

– Selime, druga pesma nije takmičarska, niti je dala nešto gde bi poentirao. Manja, mnogo trilera, mnogo ukrasa.

Đorđe David je bio kratak. Selimu je rekao da ima neku magiju, a onda se obrato Manji.

– Ljubavi, ne smeš sa 19 godina da imaš matoru energiju, ne smeš da budeš moja pokojna tetka Nada. 

Snežana Đurišić smatra da su bili pregrubi prema Manji.

– Devojčice, preslatka si! Za nešto su u pravu, za nešto su preterali. Ono što mi je smetalo su intonacije, a nagradila sam talenat. Dok sam Selima kaznila jer si hijena od pevač, a večeras si podbacio. Ljuta sam. U prvoj pesmi si mumlao. Verujem da ćeš proći, a sledeći put pazi šta pevaš.

Potom je Viki dobila priliku da komentariše svog kandidata:

– Ja bih plakala i kukala jer je moj kandidat oštećen. Stalno se pevaju iste pesme, pa smo hteli da bude nešto drugačije. Smatram da treba da ide direktno.

Sa ovim se nije složio Saša Popović koji smatra da druga pesma nije za takmičenje, iako zna da je kandidat dobar pevač.

Bosanac nije bio zadovoljan koliko je kandidatkinja usvojila od onoga o čemu su pričali. A onda je komentarisao Selima, pa osuo po koleginici.

– Meni nije smetao Šerif, već druga pesma. To ne prolazi! Viki, ti ne znaš da spremiš kandidata, a pokvarila si i Tašketa. Počela si da uništavaš odlične Grandove kandidate – rekao je on. 

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović