Login/Registracija

Učestvovala je u „Zvezdama Granda“, ćerka je poznatih roditelja: Da li znate ko je pevačica sa slike?

Slika iz detinjsta bivše učesnice „Zvezda Granda“ je izazvala lavine komentara na društvenim mrežama, a svi su komentarisali na koga više liči.

Ona je na Instagram objavila nikad viđenu fotografiju iz mlađih dana uz kratak opis: “Jedna stara sličica iz osnovne škole.”


U pitanju je pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića. Već nakon nekoliko pojavljivanja u “Zvezdama Granda” 2011. godine, publika ju je zavolela, ali se u međuvremenu povukla iz medija.

Trenutno vodi miran i povučen život u Valjevu gde se pre nekoliko godina u tajnosti udala za svog dugogodišnjeg partnera. Iako je nema mnogo u medijima, ona redovno nastupa i bez pompe i skandala vodi svoju karijeru.


Nedavno je govorila o novim pesmama, pa je priznala da li je tata spremio jedan hit i za nju, obzirom da je Vučković napisao toliko pesama za najveće zvezde naše narodne muzike.

-Tata i ja uveliko radimo na novim pesmama, ne žurim i ne guram se u prvi plan. Želim da pesme budu dobre i kvalitetne, on jeste napisao dosta hitova drugima, pa će sigurno biti i neki za mene – rekla je pevačica u emisiji Grand Magazin.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković