Login/Registracija

Učesnice „Zvezda Granda“ na svadbi Dušice Tričković (FOTO)

Posle romantične veridbe, lepa učesnica aktuelne sezone „Zvezda Granda“ Dušica Tričković prošle nedelje se udala u Nišu. Ona se svom vereniku Nikoli zaklela na večnu ljubav u jednom prelepom restoranu u tom gradu pred brojnim prijateljima, rođacima i kolegama. 

Među okupljenim zvanicama bile su i Dušičine koleginice iz muzičkog takmičenja Kristina Denić, Nina Jovanović i Tatjana Pejčić koje su se u jednom momentu latile mikrofona i napravile fantastičnu atmosferu. 

„Bilo je veselo i svi su se dobro proveli. Uz pratnju orkestra pevalo je naizmenično sedam pevača i isto toliko pevačica“, rekla je Dušica kojoj je posebno drago što su slavlje svojim prisustvom uveličale i zvezde Granda. 

Najromantičniji trenutak bio je prvi ples mladenaca koji su svi pozdravili dugim aplauzom. Inače, Nikola je velika podrška talentovanoj pevačici u takmičenju i redovno dolazi u podršku kad ona nastupa. 

Pored Dušice, još dve takmičarke aktuelne sezone su nedavno stale na „ludi kamen“. Jedna se udala u Subotici što možete pogledati OVDE, a druga je priredila svadbu u Podgorici o čemu više pročitajte OVDE. 

Foto: Privatna arhiva ,
Autor: A.Bakić