Login/Registracija

Učesnica „Zvezda Granda“ nakon tuče živi u strahu: Teško je to podneti

Nekadašnja učesnica „Zveda Granda“ Marina Maki Radosavljević proživljava pravu agoniju.

Nju je 4. avgusta napao i pretukao bivši momak, a po svemu sudeći to je ostavilo velike posledice, pa se još nije oporavila.

98f0fef08fcf5b3b9c856b7e77ff75933f8bb252

Marina je tada zadobila ozbiljne povrede – slomljen joj je prst, imala je posekotine i podlive po licu, potres mozga, a Hitna pomoć ju je sa lica mesta na nosilima unela u kola i odvela u zdravstvenu ustanovu. Napadač se četiri dana kasnije predao policiji, izrečena mu je zabrana prilaska, međutim, tek ih očekuje suđenje.

Pevačica se sada oglasila i priznala u kakvom je stanju sada i kako se oseća posle svega: 

– Još uvek se osećam katastrofalno. Stres me je stigao, nemam apetit… Teško je to podneti, posebno jer ne razumem zašto se sve to desilo. Užasne bolove imam i sada. Idem kod lekara, prikupljam potrebnu dokumentaciju za postupak, idem i kod psihologa – priča pevačica, a onda je priznala da se zatvorila u kuću.

9170699e898a38340cd1b76f71d83c36cd6af208

– Prilično sam se zatvorila, ali moram da prevaziđem to, krenem dalje, da nađem rešenje, šta je najbolje za sve – rekla je za 24. sedam. 

Marina ističe da sada ima prihičke probreme i sa stahuje kako će sve prevazići i da li će ponovo biti ona stara: 

– U strahu sam. Non-stop sam samo u krugu porodice i familije, smanjila sam komuniciranje sa svima. Gledam da što pre ozdravim i izdignem se iz ovoga, da rešim ovaj problem jednom za svagda i vratim se normalnom životu – istakla je Marina.

d8259a03435e5168fa28f708c1f01ad5b68edd01

Podsetimo, učesnica „Zvezda Granda“ je ranije do detalja opisala kako je izgledao incident i napad koji je doživela, potpuno neočekivano.

– Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doleteo I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su videli njegovi prijatelji, ali verujem da je sve zabeleženo na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vreme, pa je verovatno i da je preko njega sve snimljeno – rekla je ona svojevremeno.

BONUS VIDEO: 

Foto: Z.K. Munja,
Autor: A. Milinković